افتتاح و کلنگ‌زنی ۸۲۲ پروژه در خراسان‌شمالی همزمان با هفته دولت

استاندار خراسان‌شمالی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۸۲۲ پروژه عمرانی، خدماتی و زیرساختی در استان خبر داد و گفت: اعتبار این پروژه‌ها در مجموع بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، بهمن نوری، استاندار خراسان‌شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: همزمان با هفته دولت ۸۲۲ پروژه در استان به بهره‌برداری می‌رسد یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.

وی افزود: اعتبار پروژه‌های آماده افتتاح ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و اعتبار پروژه‌های کلنگ‌زنی نیز ۵ هزار میلیارد تومان است که بر اساس این شاخص‌ها، خراسان‌شمالی در رتبه هشتم کشور قرار گرفته است.

نوری با اشاره به حضور وزرای دولت در استان‌ها طی هفته دولت گفت: روز پنجشنبه وزیر بهداشت و درمان میهمان خراسان‌شمالی خواهد بود و تعدادی از پروژه‌های حوزه سلامت را افتتاح خواهد کرد.

استاندار خراسان‌شمالی با بیان اینکه طرح‌های مهمی در این ایام به بهره‌برداری می‌رسد، خاطرنشان کرد: از جمله این پروژه‌ها، واگذاری زمین به مردم جاجرم است که حدود هزار نفر در انتظار آن بودند و تاکنون قرارداد واگذاری نزدیک به ۸۰۰ قطعه زمین انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این هفته ۲ هزار و ۴۰ واحد مسکن روستایی و ۱۲۰ واحد نهضت ملی مسکن شهری تکمیل و افتتاح خواهد شد. پروژه‌های ورزشی، پزشکی و صنعتی نیز در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسند.

نوری اظهار کرد: طرح آبرسانی به ۳۷ روستا و ۶ شهر استان با اعتباری بالغ بر ۳۷۵ میلیارد تومان نیز از دیگر پروژه‌های آماده افتتاح است.

وی همچنین به راه‌اندازی «شهرک سوغات» در بجنورد اشاره کرد و گفت: این شهرک به عنوان محلی برای عرضه صنایع دستی استان در کمربندی شمالی بجنورد ایجاد می‌شود و تاکنون ۱۳ قطعه زمین برای آغاز عملیات ساخت واگذار شده است.

استاندار خراسان‌شمالی در خصوص راه‌آهن جوین ـ اسفراین ـ بجنورد نیز گفت: زمین این پروژه که مدت‌ها بلاتکلیف مانده بود، با آزادسازی هزار هکتار و الحاق آن به محدوده شهری بجنورد تعیین تکلیف شد و راه‌آهن کشور نیز با جانمایی جدید ایستگاه موافقت کرده است؛ موضوعی که می‌تواند در طرح‌های مسکن نیز مورد استفاده قرار گیرد.

نوری در پایان یادآور شد: اعتبارات استان پیش‌تر ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بود که اکنون به ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب و هزار میلیارد تومان اعتبارات بحران افزایش یافته است.

کد خبر: 1278163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =