سخنگوی صنعت آب: سد ماملو از مدار خارج نشده است

سخنگوی صنعت آب تاکید کرد: سد ماملو به حجم مرده رسیده ولی انتقال آب از آن از جریان پایه و حجم مرده ادامه دارد و باید گفت که در حال حاضر این سد از مدار خارج نشده است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ عیسی بزرگ‌زاده در باره آخرین وضعیت سد ماملو، گفت: این سد از مدار خارج نشده ولی میزان آب انتقالی کاهش یافته و اکنون نمی‌توان گفت که این سد خارج از مدار است چراکه همچنان ذخیره آبی دارد.

بیشتر بخوانید:

سد ماملو از مدار خارج شد

به گفته وی میزان کاهش آب انتقالی با مدیریت مصرف توسط مشترکین قابل مدیریت است و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

امروزی خبری مبنی بر اینکه سد ماملو از مدار خارج شده است در برخی رسانه‌ها منتشر شد که طبق صحبت‌های سخنگوی صنعت آب و بر اساس آمار موجود در مورد ذخیره آبی این سد نمی‌توان به آن اتکا کرد.

طبق آمار از وضعیت ذخایر سدهای تهران در تاریخ پنجم مهرماه حجم مخزن سد ماملو اکنون ۲۱ میلیارد مترمکعب بوده که نسبت به سال گذشته که عددی معادل ۴۱ میلیارد مترمکعب بوده کاهش جدی داشته است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1282319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =