مسیر مقاومت ملت ایران تا برپایی پرچم ظهور ادامه دارد

سردار سرتیپ پاسدار غیاثی گفت: روحیه ایثار و مقاومت مردم خراسان در طول تاریخ، الهام‌بخش مبارزه با ظلم و استکبار بوده و امروز نیز با تأسی از شهیدان، این مسیر با اقتدار ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، سرتیپ پاسدار سردار غیاثی در اجلاسیه پایانی کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهدای انقلاب اسلامی و آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: خداوند را شاکریم که توفیق حضور در اجلاسیه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی حاصل شد؛ کنگره‌ای که به‌منظور پاسداشت مجاهدت و ایثار مردان و زنانی برگزار می‌شود که با نثار جان خود، استقلال و عزت این سرزمین را رقم زدند.

وی با اشاره به نقش تاریخی مردم خراسان در شکل‌گیری و تداوم فرهنگ مقاومت افزود: دیار خراسان در طول تاریخ، سرچشمه و الهام‌بخش مبارزه و ایستادگی ایرانیان در برابر تجاوز بیگانگان و استبداد داخلی بوده است. از قیام سربداران تا قیام گوهرشاد، و از مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس تا حضور قهرمانانه مدافعان حرم، روحیه جهاد و مقاومت همواره در جان این مردم زنده بوده است.

سردار غیاثی با اشاره به شعار اصلی کنگره «زِ کوی رضا پرگشودیم» گفت: این شعار بر مبنای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با هدف پیوند دادن فرهنگ ایثار و شهادت با سیره امام رضا(ع) انتخاب شده است. رزمندگان خراسان در دوران دفاع مقدس به دلیل توسل و ارادت قلبی به امام هشتم(ع)، «فرستادگان رضا» نام گرفتند و با الهام از آن حضرت، در راه دفاع از اسلام و میهن جان‌فشانی کردند.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: در چارچوب این کنگره، چهل پروژه اسنادی شامل اطلس‌ها، شناسنامه‌های یگان‌های رزم، دانشنامه‌ها و مستندات نقش مردم خراسان در دفاع مقدس تدوین شده است. تاکنون شناسنامه لشکر ۵ نصر، لشکر ۲۱ امام رضا(ع) و لشکر ویژه شهدا آماده شده و دو جلد دانشنامه نیز به پایان رسیده است. هدف از اجرای این طرح‌ها ثبت و ماندگاری اسناد قطعی دفاع مقدس برای نسل‌های آینده است.

وی همچنین از راه‌اندازی سایت تعاملی «18000shahid.ir» خبر داد و گفت: برای هر شهید استان، صفحه اختصاصی در این سامانه طراحی شده تا خانواده‌ها، همرزمان و اقشار مختلف بتوانند خاطرات، تصاویر و اسناد خود را بارگذاری کنند. تاکنون بیش از ده‌هزار نفر در این طرح مشارکت کرده‌اند.

سردار غیاثی در ادامه با اشاره به برگزاری نمایش میدانی ۱۸ هزار و یک شهید افزود: این اثر از بزرگ‌ترین نمایش‌های میدانی کشور با محوریت تاریخ مقاومت و هویت انقلابی مردم خراسان است که با استقبال گسترده مردم همراه شده است. همچنین تاکنون ۲۴ نمایش رزمی در یادواره‌های شهرستان‌های استان اجرا و ۴۰ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس تولید و منتشر شده است که دو عنوان از آن‌ها، مورد تقریظ مقام معظم رهبری قرار گرفته‌اند.

وی از اجرای طرح‌های جهادی و حمایتی در سطح استان نیز خبر داد و گفت: در قالب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی کنگره، ۶۰۰ هزار نفر در اردوهای جهادی شرکت کردند، چهار هزار جهیزیه و ۵۰۰ هزار بسته معیشتی با نام شهدا توزیع و دو هزار واحد مسکونی برای محرومان مرمت و احداث شد.

سردار غیاثی ضمن قدردانی از حمایت‌های آیت‌الله علم‌الهدی، تولیت آستان قدس رضوی، استاندار خراسان رضوی، فرماندهان نظامی و انتظامی و سایر دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: همدلی و همراهی همه نهادها موجب شد تا این کنگره در سطحی باشکوه و منسجم برگزار شود.

وی در پایان تأکید کرد: مسیر شهدا چراغ راه امروز ماست و با توکل به خداوند متعال و توسل به حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع)، تلاش خواهیم کرد تا راه درخشان شهیدان را به‌عنوان الگوی حقیقی انسان مؤمن و انقلابی به نسل‌های آینده معرفی کنیم.

خبرنگار:علی رازی

انتهای پیام/

کد خبر: 1282582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =