۱۳ آبان نماد ایستادگی در برابر استکبار جهانی است

امام جمعه سنندج با گرامیداشت ۱۳ آبان، این روز را نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی دانست و تأکید کرد: دانش‌آموزان آن روز پیام عزت، مقاومت و آزادی را به جهان مخابره کردند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز استان کردستان؛ ماموستا «فایق رستمی» امروز جمعه ۹ آبان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با تبریک فرارسیدن روز دانش‌آموز و ۱۳ آبان این روز را یکی از رخدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: ۱۳ آبان یادآور مبارزات دانش‌آموزان در برابر ظلم و استکبار جهانی است؛ روزی که نوجوانان و جوانان ایرانی با شجاعت در برابر زورگویان ایستادند و با خون خود پیام استقلال و آزادگی را جاودانه کردند.

وی با تأکید بر اینکه باید از نعمت‌های الهی قدردانی و در مسیر عدالت حرکت کنیم، افزود: اسلام ما را به عمل به جای شعار فرا می‌خواند و جامعه‌ای موفق است که در برابر ظلم و ستم بی‌تفاوت نباشد.

امام جمعه سنندج با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی استان کردستان خاطرنشان کرد: کردستان استانی غنی از نظر منابع طبیعی، کشاورزی و معدنی است، اما مردم همچنان درگیر مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها هستند. چرا باید با وجود چنین ظرفیت‌هایی، سفره‌های مردم کوچک‌تر شود.

ماموستا رستمی از نوسان شدید قیمت‌ها انتقاد کرد و گفت: بسیاری از کالاهای اساسی در داخل کشور تولید می‌شوند، اما افزایش مداوم قیمت‌ها منطق اقتصادی ندارد و باید نظارت جدی‌تری بر بازار اعمال شود.

وی با محکوم کردن احتکار مواد غذایی و کالاهای مورد نیاز مردم، آن را «گناهی نابخشودنی» دانست و اظهار کرد: احتکار به مردم و منافع ملی آسیب می‌زند و تنها دشمنان کشور از چنین رفتارهایی سود می‌برند.

امام جمعه سنندج با تأکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم، افزود: وقت عمل است، نه شعار. مردم از وعده‌های توخالی خسته شده‌اند و انتظار دارند پروژه‌ها و طرح‌های وعده‌داده‌شده، از جمله ساخت چهار هزار واحد مسکونی در کردستان، به مرحله اجرا برسند.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد خبر: 1285537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =