محرومیت‌زدایی را با مشارکت مردم و گروه‌های جهادی همگانی کنید

سیدضیاءالدین حزنی، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران، در دومین همایش ملی امیدآفرینی و پایداری اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، با استناد به فرامین رهبر انقلاب، بر همگانی‌سازی خدمت‌رسانی برای تحقق عدالت، شریک کردن مردم منطقه به‌ویژه جوانان، تقویت ارتباط گروه‌های جهادی با یکدیگر و دستگاه‌های پشتیبان، و اطلاع‌رسانی هنرمندانه پیشرفت‌ها تأکید کرد و بیکاری، اعتیاد، طلاق و ناکارآمدی اقتصاد را چهار چالش اصلی کشور برشمرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، سیدضیاءالدین حزنی با اشاره به آیات قرآن و احادیث نبوی، ضعیفان را پیشوایان خلق و عامل روزی‌رسانی الهی دانست و گفت: «فقر مردم تقصیر فرمانروایان است؛ سرزمینی که مردمش را ثروتمند کنی، آباد خواهد شد.» سردار حزنی به وصیت امام خمینی (ره) در رسیدگی به محرومان و بیانات رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم اشاره کرد و افزود: ایران با یک درصد جمعیت جهان، هفت درصد ثروت خدادادی را در اختیار دارد، اما احساس فقر، اختلاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع امکانات، آزاردهنده‌تر از فقر مطلق است.

سردار حزنی با انتقاد از نبود برنامه مدون برای این چالش‌ها، تأکید کرد: «همه مشکلات کشور توسط همین جمع قابل حل است؛ بیگانگان نمی‌توانند برای ما راه‌حل بیاورند.» وی از مسئولان خواست مردم کرد، لر و بلوچ را به تن بگیرند تا دشمن آن‌ها را از دست ندهد.

وی با نقل خاطراتی از آیت‌الله بهجت و آیت‌الله لنکرانی، معیار کار در جمهوری اسلامی را منفعت‌رسانی به محرومان دانست و گفت: «واجبات انجام دهید تا کار مردم راه بیفتد.» سردار حزنی از مادر هفت شهید نقل کرد که زنده بودن برخی افراد خسارت و مرگشان مایه خوشحالی است، در حالی که شهدا زنده بودنشان مفید و مرگشان افتخار است.

معاون قرارگاه جهاد سازندگی با اشاره به شهید طهرانی مقدم، توان را نه به امکانات، بلکه به اتصال به خداوند نسبت داد و سازمان‌های ماندگار را آن‌هایی دانست که مردم را ولی‌نعمت خود می‌بینند. وی تجارت توسط دولت را عامل فقر مردم و تجارت توسط مردم را عامل قدرت دولت خواند.

سردار حزنی در پایان با نقل شعری از مجتهدی تهرانی بر لزوم دقت در زمان تأکید کرد و از گروه‌های جهادی خواست با نگاه به آینده، مشکلات را حل کنند. وی نمونه‌ای از خدمات جهادی دانشگاه آزاد نجف‌آباد در یک روستا را ستود و اختلافات و بی‌اخلاقی را عامل غرق شدن «قایق» نظام دانست.

خبرنگار: محمدامین ضیایی

انتهای پیام./

کد خبر: 1285837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =