آیین پاسداشت شهدای دانشجو به میزبانی دانشگاه آزاد یاسوج برپا شد

هشتمین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با حضور پرشور مسئولان استانی، شهرستانی و خانواده‌های معزز شاهدان، در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، هشتمین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان در واحد یاسوج برگزار شد. این مراسم با هدف زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر دانشگاهی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای دانشگاهی برگزار گردید.

در این آیین، سخنرانان به طور ویژه بر اهمیت نقش‌آفرینی نسل جدید دانشجویان، به‌ویژه متولدین دهه هشتاد، در عرصه مقابله با جنگ نرم دشمن تأکید کردند. یکی از مسئولین حاضر در مراسم با اشاره به توطئه‌های فرهنگی و رسانه‌ای دشمن علیه جوانان، دانشجویان امروز را ادامه‌دهندگان راه شهدا در این جبهه نوین دانست و لزوم هوشیاری و بصیرت آنان را مورد تأکید قرار داد.

یکی از نکات کلیدی مطرح شده در این یادواره، تصویب و تأکید بر اجرای برنامه‌های ماندگار برای پاسداشت مقام شهدا در محیط دانشگاه بود. طبق اعلام مسئولان دانشگاه آزاد استان، برنامه‌هایی نظیر نام‌گذاری فضاها، خیابان‌ها و تندیس یادبود شهدا در محوطه دانشگاه برای تبدیل این فضاها به نمادهای همیشگی ایثار و مقاومت، در دستور کار قرار گرفته است تا نسل‌های آینده نیز با این ارزش‌ها عجین شوند.

خبرنگار: سعیده صداقت نژاد

انتهای خبر/

کد خبر: 1287459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =