پرونده تأخیر واکسن تب برفکی روی میز دیوان محاسبات

حسابرس کل دیوان محاسبات از آغاز حضور فعال و نظارت دقیق این نهاد نظارتی در پرونده تاخیر و تامین و توزیع واکسن تب برفکی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمدامین امین زاده حسابرس کل دیوان محاسبات از آغاز حضور فعال و نظارت دقیق این نهاد نظارتی در پرونده تاخیر و تامین و توزیع واکسن تب برفکی خبر داد.

امین زاده در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: با مطرح شدن برخی سهل انگاریها در تامین اعتبارات لازم برای پوشش سراسری #واکسن، که منجر به تلفات دامها و بروز خسارتهای اقتصادی به کشور شده رئیس کل این نهاد نظارتی دستور رسیدگی خارج از نوبت به این پرونده را صادر کرد.

بیشتر بخوانید:

امکان انتقال تب برفکی به انسان وجود دارد؟

آنکه موجب وقفه در انجام وظایف قانونی دستگاههای متولی در زمینه تدارک واردات و #واکسیناسیون دامها شده و منجر به اتلاف منابع یا خسارت به سرمایه های دامی و عمومی کشور شده، مشمول حسابرسی دقیق و پیگرد قانونی خواهد بود. هرگونه اهمال یا تأخیر در انجام تکالیف قانونی دستگاه ها در زمینه تأمین نیازهای ضروری کشور غیر قابل اغماض است.

پرونده تأخیر واکسن تب برفکی روی میز دیوان محاسبات

کد خبر: 1287653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =