گروسی: خواهان تعامل کامل با ایران هستیم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به مانیل سفر کرده در اظهاراتی بار دیگر بیان کرد که آژانس خواهان ازسرگیری همکاری کامل با ایران است.

گروسی افزود: «می‌خواهیم دوباره به‌طور کامل با تهران همکاری کنیم تا بتوانیم فعالیت‌های بازرسی را از سر بگیریم.»

وی همچنین بدون اشاره به تجاوز غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران مدعی شد که آژانس مایل است فعالیت‌های بازرسی در خاک ایران را از سر گیرد.

این اظهارات گروسی در حالی مطرح می‌شود که تاکنون به نگرانی‌های ایران پس از تجاوز غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی پاسخی داده نشده است و حتی شورای امنیت و شورای حکام آژانس از محکومیت حمله به تاسیسات یکی از اعضای پادمان و ان‌پی‌تی خودداری کرده‌اند.

پیشتر ایران و آژانس در قاهره بر سر شیوه جدید همکاری‌ها پس از این حملات غیرقانونی به تفاهم رسیدند که این اقدام مثبت با اقدام مخرب سه کشور اروپایی و آمریکا در شورای امنیت در فعال کردن مکانیسم ماشه روبه‌رو شد و عملا توافق قاهره از بین رفت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1288350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =