دیدار مسئولان و دانشجویان دانشگاه آزاد هرمزگان با حافظ کل قرآن

جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و دانشجویان فعال فرهنگی، به مناسبت هفته قرآن با علی چاوش، حافظ کل قرآن، پیشکسوت قرآنی و حافظ کل قرآن کریم، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، همزمان با هفته قرآن، جمعی از مسئولان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با استاد علی چاوش، از پیشکسوتان قرآنی و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه دیدار کردند.

علی چاوش که از حافظان کل قرآن کریم و رئیس اسبق دفتر فرهنگ اسلامی واحد بندرعباس بوده است، سال‌ها در عرصه آموزش و ترویج فرهنگ قرآنی فعالیت داشته و هم‌اکنون به عنوان استاد درس «انس با قرآن» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس مشغول خدمت است.

در این دیدار، شخصیت‌های علمی و فرهنگی استان از جمله محسن دهقانی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان هرمزگان، اسماعیل پاک‌نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان هرمزگان، لیلا تیزرو کارشناس قرآن و عترت، و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی حضور داشتند.

این نشست فرصتی برای تجلیل از مقام علمی و معنوی استاد چاوش و بهره‌مندی از رهنمودهای ایشان در مسیر گسترش فرهنگ قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس بود.

چاوش در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسکانیوز درباره تأثیر قرآن در زندگی اظهار کرد: قرآن بهترین راه هدایت انسان است و کسانی که به آن تمسک می‌کنند، به‌وضوح می‌بینند که خداوند چگونه آنان را هدایت می‌کند. انس با قرآن همانند گفت‌وگوی مستقیم با دوستی است که مالک آسمان‌ها و زمین است. قرآن نوری دارد که هم در بُعد معنوی و هم در زندگی مادی به انسان کمک می‌کند و من این حقیقت را از نزدیک لمس کرده‌ام.

خبرنگار: فاطمه بکروی

انتهای پیام/

کد خبر: 1288681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =