وزرای کار و امور خارجه به دانشگاه علامه طباطبایی می‌روند

همزمان با فرارسیدن ۱۶ آذر، شنیده‌ها حاکی از آن است که احمد مِیدَری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت چهاردهم، سید عباس عراقچی و تعدادی از نمایندگان مجلس در برنامه‌های روز دانشجو دانشگاه علامه طباطبایی حضور خواهند یافت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در آستانه روز دانشجو، دانشگاه علامه طباطبایی به‌نظر می‌رسد یکی از پرترددترین دانشگاه‌ها برای حضور مقامات سیاسی و اجرایی کشور باشد.

طبق شنیده‌ها، احمد مِیدَری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت چهاردهم، قرار است ۱۶ آذر با حضور در دانشگاه علامه طباطبایی در جمع دانشجویان سخنرانی و گفت‌وگو داشته باشد.

همچنین روایت‌های رسیده بیان می‌کند که سید عباس عراقچی نیز به مناسبت روز دانشجو راهی این دانشگاه خواهد شد. حضور او که از چهره‌های شناخته‌شده سیاست خارجی است، با توجه به فضای سیاسی و پرسش‌محور روز دانشجو، مورد توجه محافل دانشجویی قرار گرفته است.

از سوی دیگر، شنیده می‌شود که تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در همین روز برنامه‌هایی برای ملاقات و گفت‌وگو با دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی خواهند داشت. جزئیات زمان و نحوه این دیدارها هنوز رسماً اعلام نشده است. در صورت انتشار اطلاعیه رسمی، جزییات تکمیلی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1288782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =