کاهش ۳۳ درصدی بارش‌ها در کشور

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۷ آذر بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت ۳۳ درصد کاهش و در هرمزگان بارش‌ها ۲۶۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ مطابق داده‌ها و اطلاعات پهنه‌های بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۷ آذر ۱۴۰۴ بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلند مدت ۳۳ درصد کاهش یافته است.

پس از ماهها به واسطه بارش‌های هفته گذشته، در چهار استان خراسان جنوبی، فارس، کرمان و هرمزگان به ترتیب بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت ۸۰.۲ درصد، ۱۵.۵، ۱۸۳ و حدود ۲۶۰ درصد افزایش یافته است.

در حالی هفته گذشته بیشترین کاهش بارش متعلق به سیستان و بلوچستان بود که در این استان رشد منفی بارش‌ها به عدد ۴۲.۶ درصد رسیده است.

اما بیشترین کاهش بارش مربوط به استان تهران است؛‌ در پایتخت نسبت به دوره بلندمدت بارش‌ها ۸۹ درصد کاهش داشته است. قزوین با رشد منفی ۸۰.۴ درصد در رتبه دوم کم‌بارش‌ترین استان کشور قرار دارد.

در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان نیز به ترتیب بارش‌ها ۵۲.۳ درصد، ۴۸.۶ و ۳۵.۶ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1291200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =