توسعه برق خورشیدی و مدیریت مصرف، سیاست‌های شرکت برق کردستان است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان رویکرد توانیر و شرکت توزیع برق کردستان را توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر تولید برق از این محل در کشور از ۳۵۰۰ مگاوات عبور کرده و هدف‌گذاری شده است تا با رسیدن به ۱۰ هزار مگاوات، کاهش تولید از نیروگاه‌های آبی جبران شود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ محمدسعید سلطانی اظهار داشت: همراهی و همسویی رسانه‌ها نقشی کلیدی در گذر از بحران ناترازی و خاموشی‌های برق دارد.و وی افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته، سهم خاموشی استان کردستان در پیک امسال ۸۰ مگاوات بود که با کاهش قابل توجهی به ۵۹ مگاوات رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به ساختار تولید برق کشور، بیان کرد: عمده تولید برق کشور از نیروگاه‌های حرارتی است که از سوخت فسیلی استفاده می‌کنند و نیروگاه سنندج نیز از نوع سیکل ترکیبی است.

سلطانی همچنین کاهش تولید نیروگاه‌های آبی را یکی از عوامل تشدید ناترازی دانست و گفت: با توجه به اینکه ۱۵ درصد تولید برق از نیروگاه‌های آبی تأمین می‌شود، وضعیت بارندگی در کاهش تولید تأثیرگذار خواهد بود.

وی رویکرد توانیر و شرکت توزیع برق کردستان را توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر تولید برق از این محل در کشور از ۳۵۰۰ مگاوات عبور کرده و هدف‌گذاری شده است تا با رسیدن به ۱۰ هزار مگاوات، کاهش تولید از نیروگاه‌های آبی جبران شود.

سلطانی با بیان اینکه ایران جزو پرمصرف‌ترین کشورهای جهان در حوزه برق است، سیاست توانیر را بر مدیریت مصرف متمرکز دانست و افزود: شیب مصرف در سال گذشته کاهش یافت و به گفته وی، برای مدیریت ناترازی انرژی، بسته‌های سیاستی متعددی در توانیر اتخاذ شده که یکی از مهم‌ترین آنها توسعه موتورهای هوشمند (کنتورهای هوشمند) است.

وی در مورد وضعیت هوشمندسازی در استان گفت: از ۷۸۰ هزار مشترک استان، ۹۸ درصد کنتورهای صنعتی، کشاورزی و اداری هوشمند شده‌اند و و ۸۲ درصد مشترکین استان مشترکین خانگی هستند که ۴۳ درصد مصرف برق را به خود اختصاص داده‌اند و برنامه داریم تا قبل از پیک مصرف برق در سال آینده، این عدد را به ۱۰۰ هزار مشترک هوشمند خانگی برسانیم.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد خبر: 1291529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =