پلیس راه: محورهای هراز و کندوان با افزایش حجم تردد یکطرفه می‌شود

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به عادی و روان بودن وضعیت ترافیک در محورهای مواصلاتی استان، گفت: در صورت افزایش حجم تردد و موج بازگشت مسافران، احتمال اعمال محدودیت و یک‌طرفه شدن محورهای هراز و کندوان از عصر فردا وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سرهنگ هادی عبادی با اشاره به ترافیک عادی و روان در محورهای استان، اظهار کرد: از فردا عصر ۱۹ دی، امکان محدودیت یک طرفه شدن در محور هراز و کندوان وجود دارد.

وی افزود: به دلیل موج برگشت احتمالی و ترافیک سنگین احتمالی در محور مرزن آباد ممکن است این محور و جاده هراز از سمت مازندران به تهران یک‌طرفه شود.

رئیس پلیس مازندران خاطرنشان کرد: یکطرفه شدن هراز و کندوان که مقرر بوده امروز اجرا شود اجرایی نشد. به‌دلیل اینکه ورودی مسافر به استان نداشتیم و ترافیک در محورهای مواصلاتی مازندران عادی و روان گزارش شده و حجم ورودی کاهشی است.

وی گفت: خودروهایی که بیشتر در حال تردد هستند خودروهای بومی استان هستند که به سمت ییلاقات در حال حرکت هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1293330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =