دستگیری یک عنصر سلطنت‌طلب مسلح و کشف سلاح جنگی، شواهد حاکی از تلاش برای کشته‌سازی است

دادستان عمومی و انقلاب یزد از دستگیری یک فرد مرتبط با جریان سلطنت‌طلب و کشف مقادیر قابل توجهی سلاح جنگی و مهمات از وی خبر داد و تأکید کرد که اقدامات اخیر اغتشاشگران با هدف کشته‌سازی طراحی شده بود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان یزد؛ مهدی حسن‌پور، دادستان عمومی و انقلاب یزد، از دستگیری یک فرد مرتبط با جریان سلطنت‌طلب در جریان عملیات‌های امنیتی اخیر در استان خبر داد و اعلام کرد که از این متهم، تجهیزات جنگی کشف و ضبط شده است.

دادستان یزد جزئیات کشفیات را این‌گونه تشریح کرد: نیروهای امنیتی موفق به ضبط یک قبضه سلاح وینچستر با شش فشنگ، یک قبضه کلت به همراه ۱۴ فشنگ، دو قبضه خشاب، دوربین شکاری، اقلام شعارنویسی و دو عدد سلاح سرد از این فرد شدند.

حسن‌پور با اشاره به نتایج آزمایشات فنی افزود: «آزمایش اسلحه‌شناسی تأیید کرد که از سلاح کشف شده ظرف ۲۴ ساعت گذشته شلیک صورت گرفته است.» علاوه بر تجهیزات نظامی، وسایل نگهداری مواد مخدر و مشروبات الکلی نیز از این فرد به دست آمده است.

دادستان یزد در ادامه با اشاره به وضعیت مصدومان تصریح کرد: «بررسی‌ها نشان می‌دهد که آسیب‌دیدگان از فاصله نزدیک مورد اصابت قرار گرفته‌اند که این امر تاییدی بر تلاش برای صحنه‌سازی و اتهام‌زنی تحت عنوان کشته‌سازی از سوی این هسته عملیاتی است.» وی در پایان تأکید کرد که حوادث اخیر اعتراض نبوده و دستگاه قضا با مخلان امنیت و آرامش مردم مطابق با مطالبات جدی مردم، با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

کد خبر: 1293987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =