برف‌ پوشی ۶ متری در یخچال‌ های دنا

بهره‌مند، رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد، اعلام کرد: ارتفاع برف در یخچال‌های دنا به ۶ متر رسیده و این مقدار در طی بارندگی‌های اواخر آذرماه جمع شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، در پی بارش‌های سنگین پایان آذرماه، ارتفاع برف در یخچال‌های دنا به ۶ متر رسید.

بهره‌مند، رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد، در اظهارات اخیر خود تأکید کرد: این مقدار برف در یخچال‌ها و ارتفاعات پایین‌تر از قله‌های دنا جمع شده است.

وی با اشاره به افزایش بارش‌های اخیر، هشدار داد و افزود: شرایط جوی نامساعد می‌تواند تأثیرات منفی بر حمل و نقل، کشاورزی و فعالیت‌های مردم داشته باشد.

بهره مند اظهار کرد: مقامات محلی نیز اقدامات اضطراری برای نظارت بر وضعیت مسیر های عبوری و ارائه اطلاعات به ساکنان مناطق قطبی انجام می‌دهند.

کارشناسان هواشناسی پیش‌بینی کرد: تا پایان ماه ژانویه ممکن است بارش‌های برفی بیشتری ثبت شود و ارتقاء سطح برف در این نواحی ادامه یابد.

خبرنگار: فائزه صداقت نژاد

انتهای خبر/

کد خبر: 1294571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =