دهه فجر مصداق بارز «یوم‌الله» است؛ انقلاب اسلامی به ما آموخت وعده الهی تحقق‌پذیر است

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه دهه فجر مصداق بارز «یوم‌الله» است، گفت: انقلاب اسلامی به ما آموخت وعده الهی تحقق‌پذیر است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بوشهر؛ همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای والامقام با حضور جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد؛ آیینی معنوی که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی در گلزار شهدای شهر انجام شد.

در این مراسم که در فضایی سرشار از معنویت برگزار شد، دانشگاهیان با قرائت فاتحه، نثار گل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، بار دیگر بر پایبندی خود به ارزش‌های انقلاب اسلامی و ادامه راه شهدا تأکید کردند.

این برنامه در چارچوب فعالیت‌های فرهنگی و تبیینی دهه فجر و با مشارکت فعال استادان و دانشجویان برگزار شد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در حاشیه این مراسم با اشاره به فلسفه شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: در دورانی که هیچ عامل تقابلی جدی در برابر رژیم پهلوی وجود نداشت و تمام معادلات قدرت به نفع حکومت وقت بود، انقلاب اسلامی به شکلی شگفت‌انگیز و انفجاری شکل گرفت. سقوط نظام پهلوی را نمی‌توان صرفاً یک رخداد سیاسی دانست، بلکه باید آن را معجزه‌ای الهی در تاریخ معاصر ایران تلقی کرد.

قدیر خواجه‌پور با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: پس از سفر رئیس‌جمهور وقت آمریکا به ایران و معرفی شاه به‌عنوان ژاندارم منطقه، تنها ۱۰ روز بعد قیام تاریخی مردم قم در ۱۹ دی شکل گرفت؛ اتفاقی که نشان داد تحولات انقلاب اسلامی برخاسته از اراده الهی است و نه محاسبات قدرت‌های جهانی.

خواجه‌پور با بیان اینکه دهه فجر مصداق بارز «یوم‌الله» است، گفت: در قرآن کریم، یوم‌الله روزهایی است که باید همواره در خاطر ملت‌ها زنده بماند تا مسیر هدایت الهی فراموش نشود. بزرگداشت دهه فجر نیز در واقع یادآوری همین حقیقت است که پیروزی انقلاب، نتیجه لطف و اراده خداوند بود.

این استاد دانشگاه با اشاره به داستان حضرت موسی (ع) و نجات بنی‌اسرائیل تصریح کرد: انسان ذاتاً فراموشکار است و در برابر سختی‌ها کم‌طاقت؛ اما انقلاب اسلامی به ما آموخت که وعده الهی تحقق‌پذیر است، حتی اگر مسیر آن با رنج و دشواری همراه باشد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در ادامه با اشاره به نفوذ گسترده آمریکا در ایران پیش از انقلاب ادامه داد: در شرایطی که آمریکا بیش از ۳۰ سال بر همه ارکان کشور سلطه داشت و فضای خفقان و شکنجه حاکم بود، این حرکت الهی توانست به‌سرعت در سراسر کشور گسترش یابد و به پیروزی برسد. این نشان می‌دهد که قدرت حقیقی نه در زر و زور، بلکه در ایمان و اراده مردم نهفته است.

خواجه‌پور تأکید کرد: همان‌گونه که خداوند حضرت موسی (ع) را در نیل نجات داد و فرعون را غرق کرد، انقلاب اسلامی نیز حامل همان پیام الهی است؛ اینکه اگر قدرت‌های بزرگ در برابر ملت‌ها صف‌آرایی کنند، نباید دچار ترس و یأس شد، چرا که پیروزی نهایی از آنِ حق است.

این مراسم معنوی، با حضور پرشور دانشگاهیان و در فضایی آمیخته با ذکر، دعا و یاد شهدا به پایان رسید و بار دیگر نقش دانشگاه را به‌عنوان پایگاه ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و بصیرت انقلابی برجسته ساخت.

خبرنگار: روشنک زنگنه

انتهای خبر./

کد خبر: 1295734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =