به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از وزارت صمت؛ مهدی صادقی نیارکی در اولین نشست شورای مدیران معاونت امور صنایع گفت: بخش صنعتی کشور در سال گذشته نوسانات بسیاری را پشت سر گذاشت و به رغم همه تلاطمها، صنعتگران ایستادگی کرده و شاهد تعطیلی واحدهای صنعتی نبودیم و موفق شدیم ۱۵۰۰ واحد تولیدی متوقف را مجدد به چرخه تولید بازگردانیم.
معاون امور صنایع وزارت صمت در ادامه با مرور شاخصهای صنعتی کشور، به رشد ۴۰ درصدی جوازهای تأسیس در سال گذشته اشاره و خاطر نشان کرد: تعداد جوازهای تأسیس در سال ۹۹ به بیش از ۳۶ هزار فقره افزایش یافته است و این نشان از ترغیب مردم به سرمایه گذاری در بخش مولد کشور دارد.
وی همچنین از رشد ۲۳ درصدی اشتغال صنعتی در کشور خبرداد و افزود: در سال گذشته حدود ۶ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی به بهره برداری رسیده که این میزان برای بیش از ۱۲۱ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.
وی همچنین از رشد ۸۵ درصدی واگذاری اراضی صنعتی به متقاضیان خبرداد و گفت: در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی صنعتی جهت سرمایه گذاری در بخش تولیدی به متقاضیان واگذار شده است.
صادقی نیارکی در ادامه با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در سال جاری تصریح کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به بخش تولید اختصاص یافته است، جهتگیری همه ارکان حاکمیت و دستگاههای اجرایی باید به سمت حمایت از فعالین صنعتی و معدنی کشور با دو رویکرد پشتیبانی و مانع زدایی باشد.
معاون امور صنایع وزارت صمت با تاکید بر لزوم تدوین شاخصهای کمی برای تحقق اقدامات دستگاهها و نهادها در تحقق منویات مقام معظم رهبری افزود: همه ارکان نظام برای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری باید با اتخاذ سیاستهای حمایتی و کاهش بروکراسی مسیر را برای صنعتگران هموار کنند.
صادقی نیارکی تصریح کرد: در شرایط کنونی برای تسریع در تسهیل فرآیند توسعه بخش صنعتی کشور، میتوان کار مطالعاتی و پژوهشی در سطح کلان کشور صورت گیرد تا با شناسایی قواعد و مقررارتی که مانع توسعه بخش مولد تلقی میشود، فضای کسب و کار برای صاحبان صنایع بهبود یابد.
وی حمایت از توسعه ساخت داخل در صنایع راهبردی را از جمله سیاستهای حمایتی و پشتیبانی از بخش تولید برشمرد و گفت: برای صنایعی که به تازگی در کشور داخلی سازی شده اند باید تمهیداتی در نظر گرفته شود و یک دوره حداقل سه ساله مورد حمایت کامل قرار گیرند و با اعمال محدودیتهای وارداتی، بستر را برای تقویت و توانمند سازی این صنایع طی سه سال فراهم کرد.
معاون امور صنایع وزارت صمت در پایان اشارهای به فضای پیرامونی و بین الملل داشت و خاطر نشان کرد: فضای صنعتی کشور باید به دور از تلاطمها در فضایی امن به حیات خود ادامه بدهد و در هرشرایطی حمایت و صیانت از صنایعی که داخلی سازی شده اند و جز صعت نوپا محسوب میشود، در اولویت همه ارکان حاکمیت و دولت قرار گیرد.
انتهای پیام/
نظر شما