به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتا؛ اصلاحیههای مذکور آسیبپذیریهای ۱۰۸ گانه اعلام شده مایکروسافت را در Windows و محصولات مختلف این شرکت ترمیم میکنند.
بیش از نیمی از آسیبپذیریهای ترمیم شده توسط مجموعه اصلاحیههای ماه آوریل مایکروسافت از نوع Remote Code Execution گزارش شدهاند.
در این بین، ۵ آسیبپذیری روز-صفر (Zero-day) هم وجود دارد که جزئیات آنها قبلاً افشا شده بود؛ پیشتر کسپرسکی گزارش کرده بود که مهاجمان در حال سوءاستفاده از این آسیبپذیری، احتمالاً بهمنظور فرار از سد سندباکس یا ارتقای سطح دسترسی خود هستند.
با این حال کسپرسکی اعلام کرده که قادر به کشف کل زنجیره حمله نبوده است و بنابراین از آسیبپذیریهای دیگر بکار رفته در جریان این حملات اطلاعی در دست نیست.
مایکروسافت همچنین چهار آسیبپذیری حیاتی را نیز که همگی از نوع Remote Code Execution هستند در سرویسدهنده Exchange ترمیم کرده که سوءاستفاده از دو مورد از این آسیب پذیریهای حیاتی، بدون نیاز به اصالتسنجی ممکن است.
در اسفند ۱۳۹۹ نیز شرکت مایکروسافت با انتشار بهروزرسانی اضطراری و خارج از برنامه، چهار آسیبپذیری بحرانی روز-صفر را در نسخ مختلف Exchange ترمیم کرده بود.
دو آسیبپذیری حائز اهمیت دیگر در آخرین ترمیم شرکت مایکروسافت، ضعفهایی در Media Video Decoder هستند و بدون نیاز به سطح دسترسی بالا، امکان اجرای کد بهصورت از راه دور را، فراهم میکنند.
ضعف دیگر شناسایی شده بهWindows Network File System مربوط است که بدون نیاز به دخالت کاربر، به مهاجم اجازه میدهد، کد بهصورت از راه دور، را اجرا کند.
خبر فنی و تخصصی اصلاحیههای جدید امنیتی برای ۱۰۸ آسیبپذیری ویندوز و دیگر محصولات شرکت مایکروسافت و همچنین فهرست کامل این آسیبپذیریها در پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا قابل مشاهده است.
انتهای پیام/
نظر شما