ورزش در خانه برای ورزشکاران حرفه‌ای مناسب نیست

کارشناس ارشد تربیت بدنی گفت: ورزشکاران حرفه‌ای ماه‌ها و سال‌ها برای تناسب اندام خودشان وقت گذاشته‌اند اما تعطیلی باشگاه‌ها باعث بروز آسیب‌های جدی برای آنان شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ محمد میرشکار در گفت‌وگویی اختصاصی با بیان اینکه ویروس کرونا زیان‌های جبران‌ناپذیری را برای سالن‌های ورزشی به بار آورده است، اظهار کرد: متأسفانه باشگاه‌های بدنسازی مانند دیگر اصناف از کرونا آسیب جدی دیدند چراکه تعدادی از آن‌ها نتوانستند ضررهای ناشی از ویروس را تحمل کنند و تعطیل شدند یا بسیاری از این مراکز نیز در آستانه ورشکستگی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی‌ پی‌درپی سالن‌های ورزشی باعث بیکاری و قطع منبع درآمد مربیان شده، با ابراز گلایه گفت: در این وضعیت کرونایی تاکنون مسئول یا سازمانی از باشگاه‌های بدنسازی حمایت نکرده و از طرفی مربیان هم تحت پوشش بیمه قرار ندارند و زندگی را برای مربیان سخت‌تر کرده است.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی، رشته بدنسازی را پدر همه ورزش‌ها توصیف کرد و افزود: ورزشکاران حرفه‌ای ماه‌ها و سال‌ها برای تناسب اندام خودشان وقت گذاشته‌اند و هزینه کرده‌اند، اما تعطیلی باشگاه‌ها باعث بروز آسیب‌های جدی برای آنان شده و آمادگی قبل را از دست داده‌اند. بنابراین به طورکلی ویروس کرونا اقتصاد ورزش را دچار دگرگونی و گرفتار رکود کرده است.

میرشکار ادامه داد: ورزش در خانه و تمرین آنلاین یا تماشای فیلم‌های آموزشی شاید جوابگوی افراد آماتور و مبتدی باشد ولی برای ورزشکاران حرفه‌ای اقدامی ناشدنی است.

وی درباره اینکه چرا تعداد مربیان بدنسازی در ایران زیاد است؟ پاسخ داد: برخلاف باور جامعه اتفاقاً تعداد مربیان رشته پرورش اندام بی‌شمار نیست بلکه افرادی زیادی با گرفتن مربی خصوصی یا چند جلسه آموزشی خودشان را به جامعه مربی و صاحب سبک معرفی می‌کنند.

میرشکار با تأکید بر اینکه داشتن بدن خوب را نباید با کارت ویزیت یا مدرک مربی‌گری افراد ارزیابی کرد، افزود: عدم نظارت بر مربیان بدنسازی یکی از گرفتاری‌های امروز ما بحساب می‌آید و هرکسی خود را مربی این رشته معرفی ‌می‌کند. اینکه هرشخصی تناسب اندام داشته باشد مربی نیست و نباید به چنین افرادی اعتماد کرد چراکه رشته بدنسازی با جان و سلامت مردم ارتباط دارد.

 این مربی پرورش اندام تصریح کرد: رشته بدنسازی یک علم است که روز به روز پیشرفت می‌کند و به صنعتی قدرتمند تبدیل شده که به موازات صنعت سینما و مد درحال حرکت است، اما واقعیت با آن چیزی که در فضای مجازی دیده می‌شود، تفاوت دارد. مردم نباید هرکسی را به خاطر داشتن تناسب اندام و بدن خوب مربی بدانند چراکه مربی باید علم این کار را داشته باشد و برای هر بدن و فردی بتواند برنامه مخصوص تجویز کند.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت ورزش در برنامه روزانه افراد دارای معلولیت تأکید کرد و افزود: نیاز به ورزش برای معلولین بیشتر از اشخاص عادی احساس می‌شود و به عقیده من، ضروری است که این افراد به سلامتی‌شان اهمیت دهند.

وی در این باره توضیح داد: اینکه فکر کنیم معلولین نمی‌توانند تحرک و فعالیتی داشته باشند یا ورزش تأثیری بر شرایط زندگی روحی و جسمانی آن‌ها ندارد اشتباهی بزرگ است. این افراد با حضور در فعالیت‌های اجتماعی و حتی مسابقات عکس آن را به جامعه ثابت کردند.

میرشکار با اشاره به اینکه با انجام ورزش‌های ملایم می‌توان سطح سلامتی بدن معلولین را افزایش داد، تصریح کرد: برنامه ورزشی و تمرینی افراد معلول متفاوت است و باید براساس شرایط فیزیکی و با توجه به نوع نقص عضو، وضعیت تناسب اندام، چگونگی تطبیق حرکات و بدون آسیب‌پذیری را به آنان توصیه کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1097041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =