به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، از آنجایی که بدن به طور طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع تولید نمیکند، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، که به عنوان اُمگا ۳ هم شناخته میشود، میتواند به پیشگیری از سرطان سینه کمک کند.
سرطان سینه به استثنای سرطان پوست شایعترین نوع سرطان در زنان است و عمدتاً در زنان میانسال و مسن با میانگین سنی ۶۲ سال رخ میدهد.
در حالی که عوامل متعددی وجود دارد که بر خطر سرطان سینه تأثیر میگذارد، تحقیقاتی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی نقش کلیدی در ایجاد این بیماری دارد.
بیشتر بخوانید:
لاغری/ رژیم غذایی که به مغز آسیب می رساند
بر اساس نتایج مطالعه جدید، رابطه معکوس بین خطر ابتلاء به سرطان سینه و دریافت اسیدهای چرب غیراشباع، به ویژه در زنان یائسه که چاقی دارند، وجود دارد.
در مطالعه جدید، محققان ۱۵۸۹ مورد سرطان سینه زنان و ۱۶۲۱ فرد بدون سرطان سینه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها افراد مبتلا به سرطان سینه را که اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کرده بودند، ارزیابی کردند و دادهها را با افراد بدون سرطان سینه که اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کردند، مقایسه کردند.
یافتههای مطالعه نشان میدهد که مصرف بیشتر اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط است. این مسئله در زنان پیش از یائسگی و آنهایی که دارای انواع خاصی از تومورهای سینه بودند بارزتر بود.
نتایج نشان داد زنانی که اضافه وزن داشتند یا چاق بودند و مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی شأن افزایش دادند، خطر ابتلا به سرطان سینه در آنها کاهش یافت.خطر ابتلاء به سرطان سینه با افزایش سن به خصوص پس از ۵۰ سالگی افزایش مییابد.
رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. این شرایط شامل ورزش منظم و تغذیه سالم، همچنین پرهیز از سیگار، مصرف الکل، خواب کافی و تمرین مدیریت استرس است.
انتهای پیام/
نظر شما