تنقیح و ساماندهی قوانین حوزه ایثارگری به دولت ارسال شد

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: قوانین حوزه ایثارگران دارای تکثر و پراکندگی است و برخی قوانین نیز منسوخ شده لذا بسته تنقیح قوانین و مقرراتی تدوین و به دولت ارسال شده است تا در قالب برنامه هفتم توسعه به قانون تبدیل شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در نشست نخبگان، سرآمدان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان اردبیل با گرامیداشت هفته دولت و سالگرد شهادت شهید رجایی و شهید باهنر، اظهار داشت: استان اردبیل تاریخ‌ساز است و از عهد گذشته و پس از اسلام و در دوران دفاع مقدس تاریخ‌ساز بوده و عرفا، اندیشمندان و نخبگان زیادی از این خطه بوده‌اند.

وی با اشاره به سخنان یکی از آزادگان در این نشست مبنی بر اینکه «ایثار ادامه دارد»، افزود: این جمع افراد موفق جامعه ایثارگری هستند و بار مسئولیتی در حوزه‌های فرهنگی، علمی، کارآفرینی و مدیریتی به عهده دارند و نقش‌آفرین هستند و مرجعیت دارند و همانگونه که در این نشست اشاره شد جوان‌ترین شهید جنگ تحمیلی و جوان‌ترین استاد تمام دانشگاه از این منطقه بوده‌اند که نشان‌دهنده بصیرت و عزم مردم اردبیل است.

معاون رئیس جمهور با ذکر خاطراتی از رشادت‌های شهید باکری افزود: امروز از نمایشگاه دستاوردهای صنایع دفاعی بازدید کردم و مشخص بود به جایی رسیده‌ایم که دیگر کشورها به ما محتاج شده‌اند و البته اگر با تکیه بر روش‌های مادی حرکت کنیم ممکن است از برخی کشورها عقب باشیم اما نکته‌ای که ایران اسلامی را از دیگران ممتاز می‌کند عهدی است که با خدا بستیم و صادقانه با خداوند رفتار می‌کنیم و جایی که نیاز به پرداخت هزینه بوده در میدان بودیم و به همین دلیل مورد عنایت خداوند بوده‌ایم و خداوند به سبب صداقت پاداش می‌دهد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: مشکلاتی که در کشور وجود دارد زیاد است و چیزی پنهان نیست و خوشبختانه در کشور همه اخبار منتقل می‌شود، اینکه کسانی در کشور ما مشغول خیانت هستند که در تاریخ هم دیده‌ایم که اگر کشور ما در هیچ جنگی در تاریخ شکست نخورده است مگر وقتی خیانتی انجام شد. اما اگر خواص اهل حق در مسیر الهی کم نیاورند و استقامت کردند خداوند همانگونه که وعده داده است این کشور را یاری می‌دهد.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی و زندگی کردن در زیر پرچم امام حسین (ع) نعمت است، گفت: ایثارگر کسی است که به خود نمی‌اندیشد و در تفکر او خودی وجود ندارد و هر چه هست مکتب و دیگران هستند. ایثارگر و جانباز بار معنوی دارد و مقدس است. در دنیا به بازماندگان جنگ کهنه سرباز می‌گویند ولی ما جانباز و ایثارگر اطلاق می‌کنیم زیرا این کلمات بار معنایی دارند و برای ما مقدس هستند. به درگذشتگان جنگ شاهد و شهید می‌گوییم یعنی زنده هستند و دستگیری می‌کنند. حفظ این میراث گران‌بها وظیفه همگانی است و باید از آن محافظت کرد.

معاون رئیس جمهور در مورد وضعیت بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اقدامات بنیاد باید منسجم شود و منابع مالی آن پایدار و منطقی شود تا خدمات استاندارد و مستمر به ایثارگران ارائه شود و یکی دیگر از اقدامات مهم ایجاد هم‌افزایی بین سایر نهادهای دولتی، گروه‌های مردمی و بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: قوانین حوزه ایثارگران دارای تکثر و پراکندگی است و برخی قوانین نیز منسوخ شده لذا بسته تنقیح قوانین و مقرراتی تدوین و به دولت ارسال شده است تا در قالب برنامه هفتم توسعه به قانون تبدیل شود تا نظمی در این قوانین ایجاد شده تا تبعیض در ارائه خدمات کاهش یافته و به نیازهای ایثارگران پاسخ داده شود.
وی با بیان اینکه به‌کارگیری ایثارگران در جایگاه‌های مدیریتی و در اولویت قرار گرفتن آنها ابلاغ شده است، گفت: این ابلاغیه در برخی استان‌ها در حال اجراست و امیدواریم در استان اردبیل نیز شاهد اجرای این موضوع باشیم. توسعه آسایشگاه و بیمارستان‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران از برنامه‌های بنیاد است.

ولی اسماعیلی نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ گرمی و دشت مغان در مجلس نیز در این نشست بر ضرورت اجرای قوانین مصوب در حوزه خدمات رسانی به ایثارگران تأکید کرد و گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عدم اجرای قوانین حوزه ایثارگران را پیگیری خواهد کرد به عنوان نمونه در مورد تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران موضوع از بالاترین مسئولان دستگاه‌ها پیگیری خواهد شد.

نخبگان شاهد و ایثارگر در این نشست مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و تفاهم‌نامه همکاری در امور تولید و دانش‌بنیان با هدف مولد کردن تولید بین «عادل مهری» مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و «حبیب ابراهیم پور» رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل به امضا رسید.

سیدامیرحسین قاصی‌زاده هاشمی همچنین در نشست با ایثارگران استان اردبیل اظهار داشت:  تبیین خدمات  یک ساله دولت سیزدهم در استان اردبیل برای تبیین و تشریح آن برای. عموم مردم جزو اولویت‌های اساسی است و به همین منظور باید تمام تلاش خود را به کارگیریم تا در ایام گرامیداشت هفته دولت به این مهم بپردازیم.

وی بیان کرد: تمرکززدایی از پایتخت یکی از اهداف دولت سیزدهم است که با جدیت ادامه دارد و در این زمینه باید تمام تلاش خود را در راستای تحقق اهداف مورد نظر مورد استفاده قرار دهیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مصوبات سفر رئیس‌جمهور در طول یک سال گذشته نیز ارزیابی می‌شود تا نگاه پیرامونی به استان‌های مختلف انجام شود.
قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: دیدار با سرمایه‌های معنوی کشور و خانواده‌های شهدا نیز از رویکردهای مهمی است که به عنوان یک وظیفه و رسالت خطیر و حساس مورد توجه است.
وی ادامه داد: انتظار می‌رود اهمیت به استفاده از ظرفیت نیروی انسانی به بهترین شکل رقم بخورد چرا که ظرفیت‌های عظیمی در بخش‌های مختلف همچون نیروی انسانی وجود دارد و  دولت‌ها باید اهتمام جدی در این زمینه داشته باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: گره‌گشایی از مشکلات آحاد جامعه و واگذاری کارها به مردم با راه‌اندازی جریان مردمی‌ساز نیازمند استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف است.
قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: توجه به مناطق مختلف کشور برای برای قرار دادن ان‌ها در مسیر توسعه و پیشرفت اولویت اساسی است و در این زمینه عدم مدیریت اساسی سبب عدم توسعه یافتگی کشور می‌شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه پنجشنبه سوم شهریور همزمان با هفته دولت و در سفر به استان اردبیل با مادر شهیدان «مروت و ناصر مالکی»، جانباز 70 درصد «عبدالحسین فاتحی» و آزاده و جانباز «کریم رجب‌زاده» دیدار و گفت‌وگو کرد.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این دیدارها ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و رئیس جمهور گفت: واقعاً اتفاقی نبود که از یک خانواده شش نفر در جبهه حاضر می‌شدند و این ناشی از بصیرت آنان و شناخت هدفمند است. پدران ما در گذشته در تربیت فرزند و هدایت خانواده موفق عمل کردند و برای فرزندان خود وقت می‌گذاشتند و آنها را به مساجد و مجالس مذهبی می‌بردند.

معاون رئیس جمهور در دیدار با مادر شهیدان مالکی تصریح کرد: شما مادران شهدا اسوه‌های ایثار هستید و ما به شفاعت شما در آن دنیا نیاز داریم و دیدار با شما افتخار و نعمت بزرگی است و باید برای تربیت چنین فرزندان با بصیرت و آگاهی از شما تقدیر کرد.

معاون رئیس جمهور در این دیدارها وضعیت خانواده معظم شهدا و ایثارگران را مورد بررسی قرار داد و در فضایی صمیمانه به درد و دل‌های آنها گوش فرا داد.

شهید «مروت مالکی» 22 اسفندماه سال 1362 در عملیات بدر در منطقه عملیاتی دجله به مقام عالی شهادت رسید و شهید «ناصر مالکی» 18 فروردین 1366 در عملیات کربلای 5 به شهادت رسید.

جانباز «عبدالحسین فاتحی» یکم تیرماه سال 1344 در شهرستان گرمی به دنیا آمد و پس از سال‌ها حضور در جبهه‌های مبارزه حق علیه باطل آخرین بار بیستم مهرماه سال 1363 به افتخار جانبازی از ناحیه قطع دو پا نائل آمد.

آزاده و جانباز «کریم رجب‌زاده» نیز یکم مرداد ماه سال 1339 در اردبیل به دنیا آمد و هشتم مهرماه سال 1361 به اسارت دشمن بعثی درآمد و 26 مرداد ماه سال 1369 به آغوش وطن بازگشت.

منبع: تسنیم

کد خبر: 1151811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • فرزاد IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۳
      0 0
      با سلام و عرض ادب خواستم خدمتتان عرض کنم که چرا درخصوص مجروحین بمباران هوایی که دارای مدارک بالینی هستن هیچ گونه تصمیم جدیدی نگرفته اید آخه یک کسانی در این پست ها هستند که جنگ را ندیده اند ومشکل سازند که چرا تا بحال دنبال نگرفته اید!خوب اگه تا بحال مدارکم دستم بود حتماً زودتر دنبال میگرفتم حتماً مشکل داشتم که الان خدمت رسیدم واقعا در این زمینه یا دستورالعملی ویا بخشنامه‌ای بفرستید که با این مدارک وآثارمجروحیت وشهادت هم تختیها ی بیمارستان این قدر کارشکنی وسنگ انازی نکنن ممنونم