حمید هاشمی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره مشکلات پژوهشگران در حوزه نفت اظهار کرد: انتظار از سازندگان تجهیزات ساخت داخل در ایران بالا بوده و واقعبینانه نیست. کمال طلبی، رشد دهنده است؛ اما وقتی کسی در ابتدای راه قرار دارد، کار را سخت میکند.
وی ادامه داد: پژوهشگران ایرانی در برخی موارد از سوی کارفرمایان در چنین شرایطی قرار میگیرند. بالاترین کیفیت با پایینترین قیمت و در کمترین زمان انتظاری است که از پژوهشگران دارند. واضح است که هیچ کاری در اولین اقدام به ۱۰۰ درصد اهداف خود نمیرسد. کشورهای دیگر هم گام به گام این مسیر را با سعی و خطا طی کردهاند.
هاشمی با بیان این که در تکنولوژی اگر همزمان تولیدکننده و مصرف کننده با هم کار کنند، محصول خیلی سریعتر رشد میکند، گفت: در غیر این صورت ممکن است تولیدکننده منصرف شود یا مجبور شود زیر بار هزینههای بالایی برود تا گامها را سریعتر طی کند.
تعدد مراکز تصمیمگیری، مانعی برای پیشرفت فعالیتهای پژوهشی است
هیئت علمی جهاد دانشگاهی یکی دیگر از مشکلات پژوهشگران را پیچیده بودن فرایندهای اداری رسیدگی به فعالیتها دانست و تصریح کرد: شوراها و افراد مختلفی تصمیمگیرنده هستند، مراکز تصمیمگیری بسیاری این مراحل را سخت، پیچیده و طولانی مدت کردهاند. تعدد مراکز تصمیمگیری، مانعی برای پیشرفت فعالیتهای پژوهشی است. قوانین هم در برخی موارد محدودکننده و مشکلساز هستند.
انتهای پیام/
نظر شما