به گزارش گروه اجتماعب ایسکانیوز، در بسیاری از مطالعات اخیر نشان داده شده که مشتقات گیاهی از جمله پلی فنول ها به عنوان متابولیت های ثانویه طیف وسیعی از فعالیت های بیولوژیک از جمله اثرات ضد التهابی٬ آنتی اکسیدانی و حساسیت زایی به انسولین را از خود نشان داده اند.
مصرف اسفناج و بادام به سلامت مغز کمک میکند
فیبرهای رژیم های غذایی اثرات ضد التهابی مناسبی را در بیماری های اتهابی روده با تاثیر بر TNF-alpha٬ IL-2 و نیتریک اکساید نشان داده اند. مکمل های طبیعی نقش بسیار مهمی در تنظیم و سرکوب تولید سایتوکاین های التهابی دارند. به علاوه ارتقای عملکرد اندوتلیال عروق و کاهش بیماری های قلبی عروقی در بسیاری از مطالعات بالینی و اپیدمیولوژیک نشان داده شده است.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/
نظر شما