به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محققان میگویند دریافت نکردن فلاوانول های کافی- ترکیبات طبیعی موجود در میوهها، سبزیجات و حتی شکلات- میتواند منجر به کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن شود.
آیا بین نوع غذا و ویروس تبخال ارتباطی وجود دارد؟
این تحقیق ۱۵ ساله نشان میدهد فلاوانول ها برای شکنج دندانه دار، ناحیهای در هیپوکامپ مغز که برای حافظه حیاتی است، مفید هستند.
دکتر «اسکات اسمال»، استاد عصب شناسی و مدیر مرکز تحقیقات بیماری آلزایمر در دانشگاه کلمبیا نیویورک، گفت: «این اولین بار است که میتوانیم نتیجه بگیریم که فلاوانول ها به عنوان یک ماده مغذی برای مغز در حال پیری خوب عمل میکنند. ما در این مطالعه نشان میدهیم، کمبود فلاوانولها باعث کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن شما میشود.»
اسمال گفت: «ممکن است همانطور که نوزادان برای مغز در حال رشد خود به مواد مغذی خاصی نیاز دارند، مغز سالمندان نیز به مواد مغذی خاصی برای سلامتی مطلوب نیاز داشته باشد.»
او خاطرنشان کرد: «اکنون که مردم عمر طولانیتری دارند، دانشمندان به دنبال مجموعهای از توصیههای مواد مغذی هستند که برای بدن و مغز در حال پیری مفید باشد.»
علاوه بر انواع توتها و شکلات تلخ، سایر غذاهای حاوی فلاوانول عبارتند از سیب، انگور، مرکبات، کاکائو و چای سبز. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، منابع گیاهی خوب فلاوانول ها پیاز، فلفل تند، کلم پیچ، کلم بروکلی، و اسفناج هستند.
تحقیقات قبلی روی موشها نشان داد که ماده خاصی در فلاوانول ها به نام «اپی کاتچین» وجود دارد که رشد نورونها و عروق خونی را افزایش میدهد و حافظه را بهبود می بخشد.
با این حال، محققان خاطرنشان کردند که فلاوانول ها فقط حافظه تحت کنترل هیپوکامپ و نه سایر مناطق مغز را بهبود میبخشند.
در مطالعات تحقیقاتی نشان داده شده است که مصرف غذاهای سرشار از فلاوانول به نفع سلامتی بوده و موجب کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن مربوط به مغز، قلب و سایر اندامها میشود.
انتهای پیام/
نظر شما