به گزارش گرو اجتماعی ایسکانیوز، شیرینی ها در طعم ها و مزه های مختلف تهیه می شوند و این بار قرار است با زردآلو که یک میوه بهاری و تابستانی یک شیرینی خوشمزه تهیه کنیم که بیشتر به شیرینی ارمنی نیز معروف است و از یک لایه خمیر کره ای تهیه می شود و می توانید در ظرف های مختلف خمیر را پهن کنید و مانند پای و تارت ها مواد میوه ای را وسط آن قرار دهید و در فر یا توستر بگذارید تا پخته شود. شما می توانید این خمیر را با میوه های مختلف نیز تست کنید.
آموزش شیرینی پزی/طرز تهیه کاپ کیک با مغز کرمفیل پف دار
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چای خوری
مواد لازم برای مواد میانی
زردآلو بدون هسته ۶ عدد
پودر شکر ۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ ق سوپ خوری
طرز تهیه شیرینی با زردآلو
مرحله اول: تهیه مواد میانی
زردآلو های هسته گرفته و پودرشکر را داخل قابلمه ریخته و هم زده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پودر شکر ذوب شده و موادمان به جوش آید و نشاسته ذرت را افزوده و همزده و تا کم کم غلیظ شود و از روی حرارت برداشته و از صافی رد میکنیم تا یکدست باشد و کنار قرار دهید تا خنک شود (این مواد میانی غلیظ وبدون آب است)
مرحله دوم: هم زدن کره
کرهی به دمای محیط رسیده و پودر شکر را با همزن برقی همزده تا پوک شود و یکی از تخم مرغها را شکسته و یک قاشق از تخم مرغ را برای رومال خمیر کنار گذاشته و بقیه را یکی یکی به کره و شکر افزوده و هم میزنیم و وانیل را اضافه میکنیم و در آخر آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت شیرینی
در این مرحله خمیر چسبناک است. یک چهارم از خمیر را برداشته و دو قاشق آرد افزوده تا سفت تر شود و داخل قیف ریخته و کنار گذاشته و مابقی را داخل قالب ۲۵*۱۵ یا قالب ۲۰*۲۰ که با کره چرب کرده ایم پهن کرده و کمی خمیر را در دیواره های قالب بالا بیاورید و مواد میانی را روی خمیر پهن کرده و یک چهارم خمیر باقیمانده را به شکل نوارهای باریکی روی مواد میانی قیف زده و با تخم مرغی که کنار گذاشتیم روی خمیر را رومال زده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد قرار دهید به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه پیروک پخته و طلایی شود. پس از خنک شدن، برش زده و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت شیرینی زردآلو
می توانید بجای کره از مارگارین استفاده کنید.
بهتر است از زردآلو های رسیده و نرم استفاده کنید..
برای پخت در فر برقی یا توستر دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
منبع: پارسی دی
انتهای پیام/
نظر شما