به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، احسان ارکانی نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان اداری و استخدامی خبر داد و گفت: این طرح برای بررسی به کمسیون اجتاعی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.
موافقت کمیسیون اجتماعی با تعطیلی ۲ روزه آخر هفته
وی درباره محورهای تفحص از سازمان اداری و استخدامی، خاطرنشان کرد: میزان رعایت ضوابط و قوانین انتصابات و کنترل و نظارت سازمان اداری و استخدامی بر این موضوع، رعایت شایسته گزینی استخدامها در دستگاهها، ، رعایت معیارهای شایسته گزینی و ارزیابی مدیران در دستگاههای مختلف و همچنین رعایت وظایف قانونی در بحث توسعه منابع انسانی که بر عهده سازمان اداری و استخدامی بوده از جمله محورهای تفحص از این سازمان است.
نماینده نیشابور در مجلس ادامه داد:به منظور رسیدگی به طرح تفحص از سازمان اداری و استخدامی و توضیحات رئیس این سازمان پیرامون محورهای تفحص از آقای لطیفی 2 بار برای حضور در کمیسیون اجتماعی دعوت به عمل آمده که وی درجلسه حضور نیافت.
ارکانی اضافه کرد: در جلسه بعدی کمیسیون اجتماعی که به منظور رسیدگی به این طرح تفحص از سازمان اداری و استخدامی تشکیل شود، از رئیس این سازمان دعوت به عمل خواهد آمد که اگر در این جلسه هم وی حضور نیابد ، بدون حضور آقای لطیفی به تفحص رسیدگی و در صورت موافقت اعضا طرح جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه میشود.
گفتنی است، طبق ماده 212 آییننامه داخلی هرگاه نمایندهای، تحقیق و تفحص در هریک از امور کشور را لازم بداند تقاضای خود را بهصورت کتبی به هیأت رئیسه مجلس تسلیم نموده و هیأت رئیسه ظرف چهل و هشت ساعت آن را به کمیسیون تخصصی ذیربط جهت رسیدگی ارجاع مینماید. کمیسیون موظف است حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ وصول، اطلاعاتی را که در این زمینه کسب نموده در اختیار متقاضی یا متقاضیان قرار دهد.
همچنین طبق آییننامه داخلی، در صورت تصویب انجام تحقیق و تفحص، موضوع به همان کمیسیون تخصصی ذیربط جهت رسیدگی ارجاع میگردد.
کمیسیون موظف است در مدت بیست روز اعضای هیئت تحقیق و تفحص را که حداقل یازده وحداکثر پانزده نفر خواهند بود از بین نمایندگان تعیین و به رئیسمجلس جهت صدور ابلاغ معرفی نماید؛اعضای هیأت از میان خود یک رئیس، دو نائبرئیس و یک دبیر انتخاب میکنند.
هیئت حداکثر در مدت یک ماه پس از پایان مهلت تحقیق و تفحص، گزارش خود را به کمیسیون تسلیم مینماید. کمیسیون موظف است ظرف یک ماه گزارش هیأت را در جلسه مشترک اعضای کمیسیون و هیأت مطرح و گزارش نهائی را جهت قرائت در مجلس برای مدت نیم ساعت تنظیم و پس از تصویب به هیأت رئیسه ارسال نماید. قبل از رأیگیری در رابطه با گزارش نهائی، وزیر یا مقام مسئول از عملکرد خود دفاع خواهد کرد.
منبع: تسنیم
انتهایپیام/
نظر شما