به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مرتضی یاراحمدی؛ عضو هیأت علمی گروه مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در ایستگاه چهاردهم نشستهای هماندیشی دانشگاه خانه گفتوگو که عصر امروز با حضور مسوولان و اساتید دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: نحوه برگزاری انتخابات در کشور ما نیازمند بازنگری است و فرصت تبلیغات نامزدها باید افزایش پیدا کند.
قانون شفافیت منابع مالی کاندیداها برای اولین بار اجرا میشود
وی با طرح این سوال که چطور میشود در یک هفته نامزدها به معرفی خود و برنامه هایشان بپردازند و مردم هم به شناخت کافی دست پیدا کنند، تصریح کرد: اجازه بدهید از یک سال قبل نامزدها خود را معرفی کنند تا زمینه های افزایش مشارکت اجتماعی فراهم شود.
این عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: لازمه افزایش مشارکت، افزایش اعتماد عمومی است و راهکار آن نیز شنیدن صداهای مخالف است؛ اجازه بدهید مردم حرف خود را بزنند تا احساس اثرگذاری بر سرنوشت خویش را پیدا کنند.
حسن بنیانیان؛ مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز اظهار کرد: مردمسالاری جزو ذات دین ماست اما از نقاط ضعف دانشگاه این است که مدل مناسب جامعه اسلامی را کشف نکردیم که بر اساس آن مشارکت را ساماندهی کنیم.
وی دادن وعدههای دروغین را از آسیبهای نظام انتخابات دانست و گفت: اگر وزارت کشور پیش از برگزاری انتخابات نسبت به تولید محتوا و تهیه فیلمهای کوتاه در خصوص پیامد دروغ در جمعآوری رأی اهتمام ورزد، بخش زیادی از آسیبهای انتخاباتی کاهش مییابد.
بنیانیان اضافه کرد: در کشورهایی که نفت دارند میتوان هر وعدهای را داد و بنابراین ریشه آسیبها در نظام انتخاباتی از یک طرف به اتکا به پول نفت و وعدههای دروغین و از طرفی دیگر به نوع اطلاعرسانی رسانهها بازمیگردد که حاصل آن کاهش مشروعیت و مشارکت خواهد بود.
در پایان این نشست مصطفی مبین؛ مشاور فرهنگی سیاسی معاون سیاسی وزیر کشور قول مساعد داد که تمام نکات مطرح شده توسط اساتید و دانشگاهیان پیرامون نظام انتخاباتی کشور و راهکارهای افزایش مشارکت را به محمدرضا غلامرضا، معاون سیاسی وزیر کشور منتقل خواهد کرد.
انتهای پیام/
نظر شما