به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اعظم میری با بیان اینکه کبد چرب یک بیماری مزمن است که در صورت عدم درمان بیمار را با عوارض جدی روبرو میکند، اظهار کرد: این فرآورده به دفع سموم از بدن کمک میکند و با رفع چربیهای جمع شده در بدن موجب بهبود عملکرد کبد و کاهش علائم میشود.
راههای نابودی بوی بد دهان در طب سنتی
وی افزود: همچنین یکی دیگر از خواص سرکه سیب برای کبد چرب این است که ورم کبد را بهبود میبخشد.
میری ادامه داد: با توجه به اینک سرکه سیب ترکیب اسیدی دارد، مصرف آن باید از مقادیر کم شروع شود و به تدریج افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه سرکه سیب به دلیل دارا بودن استیک اسید، میتواند میزان کلسترول خون را کاهش دهد و از این طریق گرفتگی عروق را کم و بیماری قلبی را درمان کند، اظهار کرد: پس بیماران باید مصرف سرکه سیب را از روزی یک قاشق غذاخوری شروع کنند و در صورتیکه مشکلی مانند سوزش مری را احساس نکردند، چند روز بعد میزان مصرف را به روزی دو قاشق غذاخوری افزایش دهند.
این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: خواص سرکه سیب طبیعی برای فشار خون نیز است و به طور موثری میتواند آن را کاهش دهد. به این ترتیب مصرف سرکه سیب به طور غیرمستقیم و از طریق کنترل فشار خون بر سلامت قلب تاثیرگذار است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
نظر شما