به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، فرشید خیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: سومین پژوهشگر دوره پسادکتری در رشته روانشناسی در این دانشگاه توسط عضو هیئت علمی و دانشیار روانشناسی دانشگاه آزاد شهرکرد، پذیرش و فعالیتهای تحقیقاتی خود را آغاز کرد.
وی اعلام کرد: رضا دواساز ایرانی دانش آموخته دکتری تخصصی روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد. پژوهش پسا دکتری خود را با تحت عنوان مقایسه اثربخشی گروه درمانی شناختی رفتاری کوتاه مدت،دارو درمانی ودرمان ترکیبی بر سلامت روان و پیش گیری از عود معتادان در حال ترک مرکز کاهش آسیب اهواز و با هدایت و راهنمایی طیبه شریفی عضو هیأت علمی و دانشیار گروه روانشناسی این واحد دانشگاهی، آغاز کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یادآور شد: این پژوهش قرار است با هدف مقایسه اثربخشی گروه درمانی شناختی رفتاری کوتاه مدت، دارو درمانی و درمان ترکیبی را بر سلامت روان وپیش گیری از عود معتادان تحت پوشش مرکز کاهش آسیب اهواز اجرا کند.
فرشید خیری یادآور شد: ازجمله شرایط ورود به دوره پسادکتری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، داشتن مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) است و از پایان دوره دکتری تخصصی نباید بیش از پنج سال گذشته باشد.
طیبه شریفی ناظر و راهنمای این پژوهش پسا دکتری هم گفت: در راستای اجرایی کردن سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، با تکیه بر محور دانشگاه سرآمد و قابلیت حل مسأله و همچنین توسعه پژوهش های کیفی و کاربردی با سومین پژوهش در دوره پسا دکتری از سوی مدیرکل پژوهش و معاونت علوم انسانی و هنر موافقت شد.
این استاد دانشگاه از پیگیری های مجدانه رئیس، معاونت پژوهش و فناوری و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد قدردانی کرد.
این دانشجوی محقق گفت: این پژوهش کاربردی از نوع روش نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون- پس آزمون- پیگیری و با گروه گواه است.
رضا دواساز ایرانی اظهار کرد: جامعه ی آماری کلیه ی مردان تحت پوشش مرکز کاهش آسیب اعتیاد اهواز است. .نمونه گیری از نوع در دسترس و هدفمند میباشد و به طور تصادفی ساده گروه ها در سه گروه آزمایش و یک گروه گواه گزینش می شوند.
به گفته ی این پژوهشگر، گروه آزمایش یک تحت مداخله درمان غیر دارویی گروهی شناختی رفتاری کوتاه مدت و گروه آزمایشی دو تحت مداخله دارویی و گروه آزمایشی سه تحت درمان ترکیبی دارویی و غیر دارویی قرار خواهند گرفت. اما گروه گواه درمانی یا مداخله ای را دریافت نمی کنند.
دانش آموخته دکتری تخصصی روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در پایان بیان کرد: در این مطالعه ابزار مورد استفاده ، پرسشنامه سلامت عمومیGHQ28 و آزمایش ادرار،( مورفین تست) قبل و بعد از مداخله دارویی و غیر دارویی و همچنین درمان ترکیبی از افراد مورد مطالعه تحت عنوان پیش آزمون و پس آزمون سنجش انجام خواهد شد. همچنین پیگیری سه ماهه پس از پایان مداخله و پس آزمون سومین سنجش برای افراد آزمودنی تکمیل خواهد شد.
به گفته دواساز ایرانی برای تجزیه وتحلیل داده ها از روش تحلیل واریانس با اندازه گیری تکراری و طرح آمیخته و با استفاده از نرم افزار آماری spss,- (ver25) بکار گرفته خواهد شد.
اضافه می شود: نیلوفر بیگی و امیر میرزایی به ترتیب نخستین و دومین پژوهشگر پسادکتری در رشته روانشناسی عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد هستند.
همچنین نصیر لندی نخستین پژوهشگر پسادکتری در رشته مهندسی علوم دامی-گرایش تغذیه دام و پریسا بهشود دومین پژوهشگر دوره پسادکتری در رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد شهرکرد هستند.
انتهای پیام /
نظر شما