به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مربای انجیر زرد هم میتواند مثل مربای انجیر سیاه خوشمزه باشد، به شرط آنکه فوت و فون پخت مربای انجیر را دانسته و به دقت اجرا کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه یک دسر خوشمزه وخنک تابستانی
مواد لازم برای تهیه مربا انجیر زرد
مواد لازم مقدار
انجیر زرد ۱ کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
مربای انجیر
آموزش مربای انجیر زرد
ابتدا انجیرها را خوب با دست بشویید تا تمیز شود و پوست روی آنها را خوب بشورید. بعد انجیرها را داخل یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود و سپس با کمک چنگال روی آنها چند سوراخ ایجاد کنید.
سپس شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و اجازهدهید تا بجوشد. بهتر است حرارت را کم کنید تا شکر بهطور کامل ذوب شود و اصلاً نیازی به همزدن نباشد.
حالا انجیرها را دانهدانه به شربت اضافه کنید. مواد را هم بزنید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد و مداوم کف روی مربا را بگیرید. اجازه دهید تا مربا غلیظ شود و انجیرها نرم شوند. مربا را بیش از اندازه نجوشانید تا رنگ آن کدر نشود.
در این مرحله از تهیه مربا انجیر زعفرانی، شعله را خاموش کنید و زعفران سابیدهشده غلیظ و آبلیموترش را به مربا اضافه کنید و هم بزنید. بعد از خنک شدن، مربا را داخل شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. میتوانید در وعدههای صبحانه و عصرانه با کره و خامه میل کنید. نوش جان!
فوت و فن مربای انجیر زرد زعفرانی
در صورت تمایل میتوانید بجای آبلیموترش تازه، از نوک یک قاشق چایخوری جوهر لیمو استفاده کنید.
اضافه کردن هل یا گلاب نیز به مربا کاملا سلیقه ای است.
برای تهیه خوشمزه ترین مربای انجیر له شده، بهتر است از انجیر نرم و رسیده استفاده کنید تا در قوام پیدا کردن شربت له شود.
مثل همیشه و طبق روال پخت انواع مرباها در نمناک، بازهم یادآور می شویم که بهتر است از قابلمه مسی یا لعابی برای پخت مربا استفاده کنید.
برای خوشرنگتر شدن میتوانید بعد از پختن، درب قابلمه را بگذارید و برای چند ساعت در همین حالت بگذارید تا بماند.
منبع: نمناک
نظر شما