شبکه «بانوان نقش‌آفرین» در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به‌کار کرد/ تربیت مشاور برای واسطه‌گری در سامانه ازدواج دانشگاهیان

مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز به کار شبکه«بانوان نقش‌آفرین» در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: در این طرح استان‌های کشور به 7 منطقه تقسیم شدند که علاوه بر برگزاری نشست‌های مجازی و حضوری و تبادل تجربیات در حوزه زنان، استان‌های همجوار می‌توانند پروژه‌های مشترک داشته باشند.

عاصمه قاسمی؛ مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: برای تعامل مستقیم با مسوولین و رابطین امور زنان و خانواده در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای اینکه صرفا ارتباط مجازی نداشته باشیم؛استانهای کشور را منطقه‌بندی کردیم و هر چند استان را تقسیم‌بندی و شبکه‌ای را شکل دادیم یعنی علاوه بر شبکه مرکزی ، خرده‌شبکه‌هایی را هم برای افزایش تعاملات ایجاد کردیم. 

بیشتر بخوانید:

واحدهای «حامی مادر» در دانشگاه آزاد راه‌اندازی می‌شوند/ کاهش ۵۰ درصد از موظفی حضور بانوان هیأت علمی دارای فرزند زیر ۶ سال

 وی ادامه داد: با این اقدام رابطین و مسوولین استان‌های همجوار می‌توانند به هم نزدیک و پروژه‌های مشترک داشته باشند در واقع در کنار تمام مسوولیت‌هایی که برای مسوولین امور زنان و خانواده تعریف شده امسال پروژه هایی را هم تعریف کرده ایم.

قاسمی خاطرنشان کرد: در این طرح استانهای کشور به 7 منطقه تقسیم شدند و علاوه بر نشست های مجازی و حضوری که با هم دارند تبادلات تجربیات در حوزه زنان صورت خواهد گرفت و به هر کدام از این مناطق در شش ماهه دوم امسال یک ماموریت داده می‌شود که استانهای همجوار با همکاری یکدیگر باید پروژه را پیش ببرند. 

وی عنوان این شبکه را «بانوان نقش‌آفرین»معرفی و اظهار کرد: این شبکه از منطقه یک تا هفت را شامل میشود و با این اقدام شبکه‌سازی واحدها نیز تقویت خواهد شد در واقع ما به دنبال این هستیم تا امور زنان و خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی خود صاحب فکر و اندیشه باشد نه اینکه صرفا یک نهاد اجرایی باشد. 

مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در این طرح شبکه‌سازی در دو بخش صورت میگیرد به این صورت که یک بخش اساتید و کارکنان بانو گروه‌ها و گعده‌هایی را تشکیل می‌دهند و در بخش دیگر نیز دانشجویان دختر ما شبکه‌سازی را انجام می‌دهند که البته این بخش در ابتدای راه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سامانه ازدواج دانشگاهیان همرسان که با بهره مندی از هوش مصنوعی در حوزه ازدواج واسطه گری انجام می‌دهد، تصریح کرد: این سامانه برای همه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قابل استفاده است و محدودیت سنی هم ندارد. 

قاسمی افزود: این سامانه به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برای تمام واحدهای کشور قابل استفاده است و از آنجایی که این سامانه نیاز به متخصصینی دارد که بدانند چگونه واسطه گری را انجام بدهند و از سامانه استفاده کنند از تمام مراکز استانها درخواست شد تا دو نفر را برای آموزش توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها معرفی کنند.

وی اضافه کرد: روسای تمام مراکز استان‌ها دو نفر را معرفی کردند و ما نیز به نهاد مرکز معرفی کردیم که به محض برخورداری از آموزش های لازم، به این افراد گواهی شرکت در دوره هم اعطا میشود و اینها میتوانند مشاور و کاربر این سامانه شوند و با جایابی در مراکز خود کار را آغاز می‌کنند. 

مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امیدواریم دوره های آموزشی هرچه سریع تر توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شود .در حال حاضر هم سامانه باز است و افراد میتوانند مشخصات خود را ثبت کنند اما مرحله واسطه گری منوط به تربیت مشاور و برگزاری دوره های آموزشی است.

وی یادآور شد: برای سازمان مرکزی و واحد علوم و تحقیقات دو نفر از متخصصان این سامانه پیشتر آموزش های لازم را دیده اند و گواهی خود را دریافت کرده اند از این رو مکان یابی انجام شده و این نیروها به زودی مستقر و کار خود را آغاز می‌کنند. 

انتهای پیام/  

کد خبر: 1198894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =