آموزش آشپزی / یک دستور ویژه برای مزه دار کردن مرغ

مرینت کردن مرغ یک راه مهم برای مزه دار کردن و خوش طعم شدن گوشت مرغ است که به روش‌های مختلف و ترکیب مواد گوناگون انجام می‌شود.

به گزارش روه اجتماعی ایسکانیوز،  جوجه کباب یکی از انواع کباب‌های مرسوم و پر طرفدار است که تهیه آن از سایر کباب‌ها کمی راحت‌تر است و گاه می‌توانید حتی بدون آتش و منقل و در منزل تنها با استفاده از ماهی تابه نیز این کباب خوشمزه را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه ی یک کوکوی خوشمزه

حتما به این نکته توجه کرده‌اید که مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. معمولا مرغ‌های مزه‌دار شده با طعم‌های گوناگون در فروشگاه‌های پروتئینی و مواد غذایی موجود هستند که چندان قابل اطمینان نیستند و نمی‌توان مطمئن بود که در تهیه آنها از رنگ‌های خوراکی یا مواد افزودنی غیر مجاز استفاده نشده باشد.

شما می‌توانید مرغ را در منزل با روش‌هایی بسیار آسان و با موادی ساده و در دسترس به اشکال مختلف مزه‌دار کنید. ما می‌خواهیم در این مطلب یک طعم ویژه را برای مزه‌دار کردن مرغ به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد. اگر دوست دارید این طعم ویژه و جذاب را امتحان کنید، با ما همراه شوید.

مواد لازم

ارده: ۳۵ گرم

بادمجان کبابی: نصف یک عدد

سیر: ۳ حبه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

مغز گردو آسیاب شده: ۲۵ گرم

ریحان خرد شده: ۲۵ گرم

ماست چکیده: ۴۰ گرم

رنده پوست لیمو ترش: نصف قاشق چای‌خوری

مرغ جوجه کبابی: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این سس خوشمزه کافی است همه موادی را که در بالا گفته شد، با هم مخلوط کنید؛ سپس تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست به مرغ آغشته شود. حالا ظرف مرغ را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خرد هم بروند؛ سپس کباب کنید. قطعا از خوردن این جوجه کباب خوش طعم شگفت‌زده خواهید شد!

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1203031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =