به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ دکتر سید موبین، مدیر ارشد علمی سانهیدروژن، در مورد پیشرفت این شرکت در جهت توسعه فناوری دستیابی به تولید هیدروژن تجدیدپذیر با استفاده از نور خورشید و آب توضیح داد: پنل سانهیدروژن چندین ژنراتور تولید هیدروژن را به صورت غوطهور در آب قرار داده است. این فناوری از چندین مؤلفه اصلی تشکیل شده است. ژنراتور هیدروژن هسته اصلی این فناوری را تشکیل میدهد و از یک بستر با لایههای محافظ و کانالهای یونی-انتقال تشکیل شده است. این بستر به عنوان پایهای است که میلیاردها نانوذرات روی آن قرار داشته و از خوردگی محافظت میشوند. کانالهای حمل و نقل یونی در بسترها برای جلوگیری از مخلوط شدن هیدروژن و اکسیژن، اطمینان از تولید ایمن و با امنیت زیاد هیدروژن و اکسیژن طراحی شدهاند.
لایههای نیمههادی فتوولتائیک مبتنی بر نانوذرات برداشت انرژی از نور خورشید برای تولید انرژی لازم را انجام میدهند. کاتالیزورهای اکسیداسیون/کاهش از این ولتاژ و جریان برای تقسیم مولکولهای آب به هیدروژن و اکسیژن استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید:
ساخت نخستین فرش خورشیدی روی ریل قطار
این شرکت با موفقیت تولید بسترهای خود را در هر دو مقیاس ۲۵ سانتیمتر مربع و ۱۰۰ سانتیمتر مربع تائید کرده، و از نزدیک با شرکای صنعتی خود از جمله Geomatecتولیدکننده پیشرو در زمینه فناوری فیلمهای نازک همکاری میکند.
سانهیدروژن موفق به افزایش مقیاس تولید خود به ابعاد یک متر مربع شده است. این مقیاس از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا نشاندهنده ابعاد مربوط به نیاز تجاری بازار است و سانهیدروژن قصد دارد تا فناوری خود را در چندین پروژه آزمایشی معرفی و به نمایش بگذارد.
برای درک چشمانداز این پیشرفت، در نظر بگیرید که نصب پنل هیدروژن که با ۱۰ درصد راندمان خورشیدی، کار کند و در فضایی در حد یک زمین فوتبال باشد، میتواند سالانه ۴۰ تن هیدروژن تولید کند.
سانهیدروژن در حال حاضر با متخصصان پیشرو در جهان مشورت میکند تا طرحهای راکتور نوآورانه و سیستم خود را به گونهای طراحی کند که هزینه کلی تولید هیدروژن را به حداقل رساند.
انتهای پیام/
نظر شما