به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، همه ما دوست داریم لیمو ترشهایی که خریداری کردهایم، تا چند هفته داخل یخچال تازه و پرآب باقی بماند؛ زیرا معمولا پوست لیمو ترش بعد از گذشت چند روز خشک و چروک میشود.
بیشتر بخوانید:
بهترین ماسک با لیمو ترش
همه ما دوست داریم لیمو ترشهایی که خریداری کردهایم، تا چند هفته داخل یخچال تازه و پرآب باقی بماند؛ زیرا معمولا پوست لیمو ترش بعد از گذشت چند روز خشک و چروک میشود و گاه رنگ پوست لیمو قهوهای میشود و آب لیمو هم بعد از برش زدن به سختی بیرون میآید.
ما میخواهیم در این مطلب یک ترفند طلایی را برای تازه ماندن لیمو ترش در یخچال با شما در میان بگذاریم، پس با ما همراه باشید.
برای تازه نگه داشتن لیمو ترش به مدت طولانی کافی است یک کاسه بزرگ را با آب سرد پر کنید. اگر ظرف و کاسه شما در داشته باشد، بهتر است.
حالا لیمو ترشها را داخل کاسه آب بیاندازید و در کاسه یا ظرف را ببندید و ظرف را داخل یخچال بگذارید.
لیمو ترشها داخل آب سرد تا چند هفته همانطور تازه و پرآب باقی میمانند و هر بار که از آن استفاده کنید، انگار لیمو ترش تازه را از بازار خریدهاید.
منبع: ایرنا
نظر شما