به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، در روز نخست دور دوم سفر استانی رئیسجمهور به استان مازندران، جلسه شورای اداری استان با حضور هیئت دولت، استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، مدیران کل دستگاههای اجرایی، قضایی، انتظامی و امنیتی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولین در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
در این جلسه، یوسف نوری، استاندار مازندران، ضمن عرض خوشآمدگویی به مهمانان و تشکر از مردم فهیم استان در استقبال و مهماننوازی از رئیسجمهور و هیئت همراه به ارائه آماری درباره مصوبات دور اول سفر رئیسجمهور به مازندران، گفت: در اولین سفر رئیسجمهور، تعداد ۱۷۶ مصوبه در ۱۹ حوزه مختلف صادر شد که از تسهیلات مقرر شده با همت همه دستگاهها و تلاش استاندار سابق به میزان ۷۱ درصد مصوبات قطعی شد.
استاندار مازندران با بیان دلایلی همچون عدم فروش اموال در اجرای طرح مولدسازی دولت و همچنین عدم صدور مجوزهای لازم در جریان موارد اداری که موجب عدم اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات و جذب تسهیلات شده، بیان کرد: اقدامات انجام شده بسیار خوبی از ابتدای دولت مردمی تا امروز از قبیل ساماندهی گلزار شهدا، ایجاد اشتغال ۶۰ هزار نفر، آبگیری ۵ هزار هکتاری تالاب میانکاله، ایجاد صنایع تبدیلی، احیای ۳۹۵ واحد راکد، آزادسازی سواحل دریای خزر، ابلاغ منطقه آزاد تجاری و صدها موارد مختلف انجام شده است.
وی پیشنهادهای مختلفی در جهت رشد استان مازندران با توجه به ظرفیتهای عظیم و مختلف استان در زمینههای کشاورزی، صنعتی، گردشگری، فرهنگی، علم و فناوری، صادرات محصولات کشاورزی و غیره به رئیسجمهور ارائه و با اشاره به ظرفیت هیئت دولت، درخواست پیگیری و صدور دستورات لازم را کرد.
نوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان مازندران در ارائه خدمات در سطح ملی عمل میکند درخواست تقویت زیرساختهای استان در حد ملی را داریم.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی، نماینده ولی فقیه در استان نیز با تبریک ایام به حاضرین و قدردانی از دولت مردمی برای ارائه خدمات ارزنده به بیان مشکلات و دغدغههای مردم پرداخت و از رئیسجمهور، مدیران کشوری و استانی درخواست کرد تا مشکلات مردم در حوزههای مختلف اعم از کشاورزی، صنعتی، آب، پسماند زباله، آزادسازی سواحل و غیره را با برنامهریزی درست و دقیق، حل کنند.
محمدعلی محسنی بندپی، نماینده مردم شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس یازدهم شورای اسلامی به نمایندگی از مشکلات و دغدغههای مردم منطقه سخن گفت و درخواست حل مشکلاتی همچون آلودگی زیست محیطی ناشی از فعالیت غیراصولی زبالهسوز نوشهر و غیره شد.
در ادامه محسن منصوری، معاون اجرایی رئیسجمهور به بیان اطلاعات و آمار از مصوبات سفر اول رئیسجمهور، به ارائه مصوبات پیشنهادی دور دوم به رئیسجمهور پرداخت.
وی گفت: در دور اول سفر رئیسجمهور تا امروز بیش از ۱۱ همت اعتبارات عمرانی و بیش از ۹ همت اعتبارات اقتصادی وارد استان شده و منشأ تحولات خوبی شد.
منصوری با اشاره به دستاوردها دولت سیزدهم در استان، بیان کرد: با حضور مسئولان، پروژههای مختلفی بهرهبرداری و یا تامین اعتبار شده که در مراحل پایانی است، مانند افتتاح بیمارستان قائمشهر، تکمیل سد گلورد، احیای ۳۹۵ واحد راکد و در بخش مسکن نیز، تحویل بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی میباشد.
وی با اشاره به مراحل پایانی بیمارستان تنکابن،گفت: از ماه جاری تا پایان دولت سیزدهم به ازای هر ماه، یک هزار تخت بیمارستانی به بهرهبرداری خواهد رسید.
معاون اجرایی رئیسجمهور، ادامه داد: تعداد ۱۱۷ مصوبه به ارزش ۱۵ هزار و ۷۵۸ میلیارد تومان، پیشنهاد شده که در صورت تائید رئیسجمهور محترم، شاهد رشد بیش از پیش استان خواهیم بود.
محسن منصوری، اعتبارات اختصاص یافته در بخشهای نیرو، بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و کشاورزی را در اختیار مسئولان برشمرد تا با توجه به برنامه و نیازها، توزیع شود.
وی در خاتمه اظهار کرد: بر اساس بررسیها و نظارت دستگاههای نظارتی و ارزیابی، ۱۰ مدیرکل جای خود را به مدیران جدید خواهند داد.
در ادامه جلسه، سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران با بیان اینکه هیچ کدام از ما، برای کوتاهی در رفع موانع از پیش پای مردم، حجت و دلیلی نزد خدا و مردم نداریم، بیان کرد: درست است که قانون اساسی هر گونه توسعه را فرع بر حفظ محیط زیست قرار داده، اما نگاه کارشناس نباید ایجاد بنبست باشد، بلکه کارشناس باید با نگاه حل مسئله و برای رونق تولید و ایجاد اشتغال، گرهگشایی کند.
رئیسجمهور با تاکید بر اهمیت نگاه، رویکرد و عمل در جهت ایجاد تحول اظهار کرد: باور ما این است که در کشور هیچ مشکلی وجود ندارد که قابل حل نباشد؛ باور و منطق ما باور و منطق "ما میتوانیم" است.
رئیسی به حضور در جشن احیای ۳۹۵ واحد صنعتی راکد اشاره و افزود: در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد شاهد بودیم که برخی واحدهای بزرگ استان دچار وضعیت اسفناکی شده بودند اما امروز احیا شده و برای توسعه تولید و اشتغال نیز برنامههای خوبی دارند؛ همچنین در جریان بازدید از روستای خرماکلا شاهد جلوههای زیبایی از جذب مشارکت مردمی در اقتصاد بودم که توسط خود روستائیان رقم خورد که حتی یک نفر بیکار هم نداشت یا گزارش بانویی را شنیدیم که به تنهایی ۷ هزار کارآفرین را سازماندهی کرده بود؛ این موضوعات نشانگر آن است که خیلی از اوقات، فعالان اقتصادی و کارآفرینان میتوانند بدون تسهیلات و حمایت دولتی کارهای بزرگی انجام دهند و ما فقط باید موانع را از سر راه آنها برداریم.
رئیس دولت با بیان اینکه مردم، رهبری و خانواده معظم شهدا از ما مدیران، انتظارات به حقی دارند و امید دارند که کارهای بزرگی میتواند به دست شما اتفاق بیفتد، اضافه کرد: یکی از مهمترین ماموریتهای مدیران، میدان دادن به مردم و استفاده از نیروی کارگشای مردمی در همه حوزهها است که لازمه این میدان دادن به مردم رفع مشکلاتی است که بعضا از جهت روند اداری پیچیده و به بهانه انجام دادن کار کارشناسی به وجود میآید که باید مشکلات بروکراسی و مانعتراشیها تحت عنوان کار کارشناسی با نگاه و رویکرد گرهگشایی حل شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه بنده در دیدارها و گفتگوهای امروز جلوههای خلاقیت و میل به مشارکت مردم را بسیار بالا دیدم گفت: ما حداقل ۷ قانون و سند بالادستی برای رفع موانع و تسهیل مسیر رونق تولید و ایجاد اشتغال داریم، لذا مسئله اصلی ما در زمینه ایجاد رونق کمبود قانون نیست، بلکه باید نگاه ما نگاه حل مسئله باشد.
رئیس قوه مجریه با مهم دانستن بودجه، برنامه، کار کارشناسی و برخورداری از نیروی انسانی کارآمد، افزود: اگر همه اینها باشد و مدیریت، کارآمد نباشد، مشکلات حل نخواهد شد و مدیریت کارآمد و توانمند، بیشترین تاثیر را در استفاده بهینه از امکانات و منابع دارد.
وی اضافه کرد: امروز وصیت و خواسته ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان به ما گرهگشایی از زندگی مردم است و اساسا تجلیل واقعی از شهدا، عمل به همین خواسته و وصیت آنهاست.
وی نگاه به اقتصاد روستا را مهم شمرد و تأکید کرد: از جمله کارهایی که باید در همین راستا انجام دهیم این است که تلاش کنیم اقتصاد روستاها به صرفه و پررونق شود تا روستائیان مجبور به مهاجرت نشده و شاهد گسترش حاشیهنشینی نباشیم.
رئیسجمهور در سخنانش به موضوع برنج هم ورود کرد و گفت: زنجیره کاشت داشت و برداشت و توزیع برنج به نحوی باشد که هم در حق کشاورز و هم مصرف کننده، اجحاف نشود و هم اینکه از سوءاستفاده دلالان جلوگیری شود، به ویژه با سامانههایی که وجود دارد، کاملاً قابل کنترل و اجراست.
رئیسی به معضل پسماند در شهرهای شمالی کشور به عنوان یکی از رنجها و دغدغههای اصلی مردم این مناطق اشاره و از استاندار مازندران خواست با تعیین زمان برای پیمانکار زبالهسوز ساری، تکمیل و بهرهبرداری از آن را به عنوان یکی اولویتهای اصلی این سفر به صورت جدی در دستور کار قرار دهد.
رئیس دولت به حل مشکل باغداران استان با برنامهریزی برای تامین مصارف داخلی و صادرات نیز اشاره کرد.
وی با نام بردن دیگر دغدغههای استان از قبیل مناسبسازی سواحل، مناطق آزاد، ضرورت رفع تعارض مسائل محیط زیستی، تسریع در اجرای برنامه دولت در طرح نهضت ملی مسکن در استان، آشنایی بیشتر نسل جوان با پیشرفتهای کشور در قالب اردوهای راهیان، پیشرفت در پارکهای علم و فناوری، ایجاد بازار برای فروش محصولات صنایع دستی بانوان، تقویت و توسعه صنایع تبدیلی، بر رفع آنان تاکید کرد.
وی به احساس نیاز احداث کارخانه تولید کود شیمیایی در مازندران اشاره کرد و گفت: بررسی احداث کارخانه تولید کود شیمیایی در استان مازندران بهعنوان یکی از قطبهای کشاورزی کشور و پیگیری و ارائه راهکارهای اجرای سیاستهای اقتصاد دریامحور در استان مازندران از موارد مورد بررسی است.
رئیسی از همه مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی استان مازندران خواست سیاستهای مصوب نظام، برنامههای سند هفتم توسعه، توصیههای رهبری معظم انقلاب اسلامی و اهداف دولت را با جدیت و تلاش مضاعف پیگیری و اجرا کنند.
رئیس قوه مجریه به اهمیت امیدآفرینی در جامعه تأکید و گفت: در شرایطی که دشمن با روشهای مختلف به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی است، دولتمردان و همه مدیران و مسئولان دستگاههای اداری و اجرایی کشور باید در جامعه امیدآفرینی کنند.
خبرنگار: مجتبی نجاتی
انتهای پیام/
نظر شما