به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اسفناج یک گیاه گلدار و یک ساله است که ساقه و برگ های بسیار لطیفی دارد.
بیشتر بخوانید:
مواد غذایی که نباید ۲بار گرم شوند
نکته جالب در مورد اسفناج این است که بر خلاف تصور عموم که اسفناج را یکی از منابع غنی آهن می دانند، در هر ۱۰۰ گرم اسفناج خام فقط ۳٫۵ میلی گرم آهن موجود است.معروف ترین هم خانواده اسفناج، کینوا است.
اسفناج سرشار از کاروئیدهای لوتئین و گزانتین است که این کاروئیدها می توانند باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن شوند. اسفناج به نسبت سبزیجات دیگر دارای فیبر دو برابر می باشد که به همین جهت برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.
اسفناج پخته را می توانید فریز کنید ولی ممکن است ایجاد مشکلاتی کند. امروزه تحقیقات زیادی در مورد سرطان زا بودن اسفناج فریز شده انجام می شود و به دلیل اینکه ممکن است مشکل زا باشد بهتر است که فکر فریز کردن آن را از سر خود بیرون بیاورید.
انتهای پیام/
نظر شما