آموزش آشپزی/ طرز تهیه شیرینی مشهدی روغن

شیرینی مشهدی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که طرز تهیه آسانی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شیرینی مشهدی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با نام‌های دیگری مثل شیرینی آلمانی یا شیرینی مربایی هم شناخته می‌شود. این شیرینی ترد و خوشمزه از دو لایه خمیری تشکیل شده که مابین آن‌ها با مربا یا مارمالاد پر می‌شود. شیرینی مشهدی به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیرش، گزینه‌ی مناسبی برای پذیرایی در مجالس و مهمانی‌ها است.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه عدس پلوی درباری

مواد اولیه برای تهیه شیرینی مشهدی

آرد قنادی: ۲۵۰ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم

کره: ۱۵۰ گرم (به دمای محیط رسیده)

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ پینچ (نوک قاشق چای‌خوری)

شیر: ۲ قاشق غذاخوری

مربا یا مارمالاد: به مقدار لازم (با طعم دلخواه)

طرز تهیه شیرینی مشهدی مرحله به مرحله

کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. (خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا به روغن می‌افتد)

خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر پهن کنید. با قالب دلخواه شیرینی‌ها را قالب بزنید. (نصف شیرینی‌ها را بدون سوراخ و نصف دیگر را با سوراخ در وسط قالب بزنید)

شیرینی‌ها را با فاصله روی سینی فر چیده و به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی‌ها طلایی شود بپزید. پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند.

روی شیرینی‌های بدون سوراخ، کمی مربا یا مارمالاد بریزید. شیرینی‌های سوراخ‌دار را روی آن‌ها قرار دهید تا جفت شوند.

در صورت تمایل می‌توانید روی شیرینی‌ها را با پودر قند، شکلات آب شده یا خلال پسته تزیین کنید.

فوت فن شیرینی مشهدی برای اینکه شیرینی‌ها تردتر شوند، می‌توانید به جای تمام کره از نصف کره و نصف روغن صاف قنادی استفاده کنید. اگر مربای شما خیلی شل است، می‌توانید کمی پودر ژلاتین به آن اضافه کنید تا سفت‌تر شود.

برای اینکه شیرینی‌ها هنگام پخت پف نکنند، می‌توانید قبل از قرار دادن در فر، با چنگال روی آن‌ها چند سوراخ ایجاد کنید. برای اینکه شیرینی‌ها خشک نشوند، می‌توانید پس از پخت، آن‌ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1239470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =