به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حسین سیمایی وزیر علوم در شصتمین اجلاس معاونان پژوهشی دانشگاههای کشور اظهار کرد: سخنانی که از صبح در جلسه بیان شد، همه امیدبخش بودند. اگر عزم به این امید اضافه شود حتما نتیجهبخش خواهد بود.
وی افزود: علم بدون پژوهش میمیرد. یک معلم میتواند سالها یک کتاب را تدریس کند؛ اما این فرایند کسالتبار است. اگر این معلم با پژوهش دانش خود را زنده نگهدارد، برای دانشجو و استاد نشاطآور خواهد بود. ما برای رشد و تعالی کشور راهی جز پژوهش نداریم. هماکنون زیرساختهای خوب قانونی و حقوقی وجود دارد.
سیمایی گفت: پژوهش پرتکلیفترین بخش در قانون برنامه هفتم است که به دکتر صالحی واگذار شده است. پیشرفت یا کندی حاصل کار ستاد نیست، کار دانشگاههاست. وزارتخانه فقط میتواند نظارت کند. برنامه ما این است که مدیریتها را بر اساس اجرای احکام ارزیابی کنیم. معاونان پژوهشی باید این موضوع را جدی تلقی کنند. ارزیابی دانشگاه تحت ماموریت شما محصول پیشرفت شما در اجرای برنامههای قانون هفتم خواهد بود.
وزیر علوم تصریح کرد: برخی مشکلات ریشه در افسردگی و ناامیدی دارد. دانشگاه اراک توانسته ارتباط خوبی با صنعت برقرار کند و من قصد دارم برای اولین سفر استانی به اراک بروم. تغذیه دانشجویی ۸ هزار میلیارد تومان از بودجه وزارتخانه را مصرف میکند. من از شرکتهای دانشبنیان میخواهم برای این موضوع چارهاندیشی کنند.
سیمایی با اشاره به ضرورت توجه به مشکلات و آسیبهای اجتماعی گفت: برنامه مقالات فقط به درد کتابخانه میخورند. در دعاها داریم که خدایا به ما علم نافع عطا فرما. ۱۵ درصد بودجه دانشگاهها باید صرف پژوهش شود. اگر جایی کم گذاشته میشود باید بررسی شود.
وزیر علوم تاکید کرد: نمایهسازی مجلات برای ارتقای رتبه علمی کشور بسیار موثر است.
انتهای پیام/
نظر شما