به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، جمال رحیمیان سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران در نشست خبری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که امروز ۱۲ آبانماه در جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: برخی از مردم سوابق افراد فداکار را به دبیرخانه این آیین ارسال کردند. براساس این سوابق و مدارک دانشجویان فداکار انتخاب شد.
وی بیان کرد: ۱۲ جلسه برای انتخاب دانشجوی فداکار برگزار شد که حدود ۲ ماه طول کشید. در میان برگزیدگان این آئین، ۸۸ گروه دانشجویی و ۴۵ فرد فداکار وجود دارد. ۴۱ گروه برگزیده در سیزدهیمن دوره انتخاب شدند که شامل ۳۳ دانشجو و ۸ گروه غیر دانشجویی است.
رحیمیان افزود: دانشجویان فداکار شامل ۱۶ دانشجوی آقا و ۷ خانم هستند. ۸ گروه فداکار هم انتخاب شده که در یک سال گذشته فعالیت فداکارانه داشتند. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مهمان ویژه سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران است.
سرپرست جهاد دانشگاهی تهران گفت: ما سهمیههایی برای انتخاب افراد فداکار غیر دانشجو به وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دادیم. بنابراین علاوه بر دانشجویان، امسال اساتید و افراد فداکار نیز انتخاب میشوند.
تبدیل فرهنگ فداکاری به اصول زندگی افراد
کلانتری مهرجردی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در ادامه این نشست خاطرنشان کرد: بازسازی و بهسازی دانشگاهها یکی از اولویتهای امام خمینی (ره) بود. در این راستا شورای عالی انقلاب فرهنگی و جهاد دانشگاهی تاسیس شد.
وی عنوان کرد: راهبرد ۱۳ سند اسلامی شدن دانشگاهها درباره فرهنگ جهاد و ایثار است. تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در راستای همین راهبرد است. فداکاری یکی از ارزشهای انسانی است. ترجیح دیگری بر خود باید به یکی از اصول زندگی افراد تبدیل شود.
انتهای پیام/
نظر شما