طراحی ۶ فرمولاسیون جدید درمانی عسل در دانشگاه آزاد اردبیل

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اردبیل گفت: ۶ فرمولاسیون جدید برای عسل پیدا کرده‌ایم که برای بیماری‌هایی مانند آلزایمر، ام اس، دیابت، محرک، سیستم ایمنی و ترک اعتیاد موثر است.

محمد ضعیفی‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اردبیل در گفت‌وگو با گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فرمول‌های جدید عسل برای درمان بیماری‌ها اظهار کرد: ۶ فرمولاسیون جدید برای عسل پیدا کرده‌ایم. زنبورعسل را به نوعی پرورش داده و شرطی کرده‌ایم که محصولات مد نظر ما در شهدش باشد. برای بیماری‌هایی مانند آلزایمر، ام اس، دیابت، محرک، سیستم ایمنی و ترک اعتیاد فرمولاسیون داریم. یعنی ماده موثره که سبب ترک اعتیاد می‌شود را به نوعی زنبور در عسل خود فرموله می‌کند که فرد اگر احساس نیاز به ماده مخدر پیدا کند، می‌تواند با خوردن این عسل احساس خود را رفع کند. این عسل مانند متادون که مهارکننده است عمل می‌کند، بدون اینکه از متادون در آن استفاده شود. همچنین برای بیماری آلزایمر از زیتون توانستیم این ماده را استخراج کنیم. این نکته حائز اهمیت است که هیچ ماده‌ای به عسل اضافه نمی‌شود. این محصول به شکل قاشق بسته بندی می‌شود که به راحتی قبل استفاده باشد.

وی افزود: همه چیز برای تولید انبوه این محصول آماده است و آماده جذب سرمایه‌گذاران هستیم. با کشت و صنعت مغان برای سرمایه‌گذاری وارد تفاهم شده‌ایم؛ اما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم. بازار کاری که برای این محصول پیدا کرده‌ایم، مدارس، انجمن‌های خاص مانند دیابت، ترک اعتیاد الزایمر و ام اس است. همچنین نیروهای مسلح و بازار اربعین می‌توانند در فروش این محصولات موثر باشند.

ضعیفی‌زاده تصریح کرد: این محصولات مشابه خارجی نداشته و منحصر به فرد است. تولید این محصول نیز ورود ارز خواهد داشت. همان‌طور که کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس از اضافه وزن رنج می‌برند، بیماری هایی مانند دیابت رواج پیدا می‌کند. همچنین در ایران بین ۱۰ تا ۱۴ درصد از افراد دیابت دارند. معمولا از هر ۱۰ نفر، حداقل یک نفر مستعد دیابت است. بنابراین این موضوع بازار بزرگی همراه خود دارد. تولید آن هم نیاز به شیرینی در افراد دیابتی را برطرف می‌کند و هم سه ماده خاص در خود دارد که سبب تحریک انسولین و جذب انسولین می‌شود. با حدود ۴ میلیارد سرمایه می‌توان تولید آن را شروع کرد.

وی درباره امنیت غذایی که این محصول دارد، گفت: تنها محصولی که در شرایط بحرانی مانند سیل زلزله جنگ به درد افراد و مددجویان بخورد عسل است. با یک قاشق عسل می‌توان یک روز زنده ماند. بنابراین در موضوع امنیت غذایی و شرایط بحران بسیار مفید است.

ضعیفی‌زاده در پایان افزود: این طرح در دانشگاه آزاد اردبیل انجام شده و دنبال این هستیم که با همکاری دانشگاه آزاد این طرح را به تولید و بهره‌برداری برسانیم. اگر این امکان میسر نشد وارد بخش خصوصی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1248626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =