تدوین طرح تولید نان پروبیوتیک در دانشگاه آزاد لرستان/ مهارت‌سرای طبیعت در واحد خرم‌آباد راه‌اندازی می‌شود

رئیس سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان از تدوین طرح تولید نان پروبیوتیک با نگهدارنده طبیعی توسط این سرا و ارسال آن به کارفرما برای اجرایی شدن خبر داد.

کامران سمیعی، رئیس سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تیرماه ۱۴۰۳ پس از انجام مصاحبه و جلسات دفاعیه از طرح ارسال شده به معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی، صادر شد و در واقع به منظور اخذ تأییدیه و مجوز فعالیت سرا از اداره کل سراهای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، پس از مطالعات گسترده و جلسات متعدد با صاحبنظران، تدوین و نگارش طرح توجیهی راه‌اندازی سرای نوآوری در سال ۱۴۰۲ به پایان رسید.

وی ادامه داد: سرای نوآوری فناوری‌های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با توجه به استقبال روزافزون جامعه از محصولات سالم و ارگانیک و رشد بی‌سابقه تولید، عرضه و فروش محصولات ارگانیک و فراسودمند و همچنین در راستای سیاست‌ها و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاهی باانگیزه و نگاه به حل مسائل جامعه و با هدف جهت‌دهی به پژوهش‌های محصول‌محور و افزایش ارتباط عملی و نزدیک با صنعت، راه‌اندازی شده است.

سمیعی تصریح کرد: سرای نوآوری فناوری‌های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند در نظر دارد که با همکاری و ارائه راه‌کارهای عملی علاوه بر مشارکت در تولید و ارائه محصولات ارگانیک و فراسودمند با به کارگیری توان علمی اعضای هیئت علمی، کارشناسان، دانشجویان و تجهیزات پیشرفته و فناوری بالا در افزایش تولید کمی و کیفی مبنی بر دانش صنایع فعال در این حوزه مشارکت فعال و اثربخش داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی و ایجاد بانک اطلاعات استعدادها و توانمندی‌های طبیعی و بومی استان در حوزه گیاهان دارویی، محصولات پروبیوتیک و فراسودمند، تدوین ۵ طرح توجیهی فنی-اقتصادی در زمینه تولیدات کشاورزی ارگانیک در واحدهای دانشگاهی خرم‌آباد و الیگودرز، انجام مطالعات و اجرای مراحل نهایی راه‌اندازی واحد پرورش بلدرچین در واحد دانشگاهی الیگودرز، تولید اولیه کود زیستی، تهیه فرمولاسیون سموم ارگانیک دفع آفات و بیماری‌های گیاهی، مطالعات نهایی تولید قارچ خوراکی فراسودمند و داروهای گیاهی از جمله فعالیت‌های در حال اجرای سرای نوآوری فناوری‌های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند به شمار می روند.

رئیس سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۰ تفاهم‌نامه همکاری با سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌های فعال در زمینه گیاهان دارویی، محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به امضا رسیده است، افزود: براساس نیازسنجی اولیه و تقاضای بازار، طرح تولید نان پروبیوتیک با نگهدارنده طبیعی توسط سرا تدوین و برای اجرایی شدن به کارفرما ارسال شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر و با توجه به اینکه امسال، اولین سال فعالیت سرا محسوب میشود؛ تاکنون ۳ هسته و یک شرکت فناور در سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند مشغول به فعالیت هستند. به منظور جذب بیشتر مخاطبان، برنامه‌های تبلیغی و سیاست‌های مناسبی برای تشویق عضویت شرکت‌ها، هسته‌ها و واحدهای فناور در سرا اتخاذ شده است ضمن اینکه همکاری و انعقاد تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری لرستان و راه‌اندازی مهارت‌سرای طبیعت در دانشگاه آزاد واحد خرم‌آباد نیز از جمله برنامه‌های آتی این سرا برای ایجاد زیرساخت‌های فناوری در آینده نزدیک است.

سمیعی بیان کرد: چندین طرح اقتصادی با محور تولید محصولات ارگانیک تدوین شده است و امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال مالی جدید درآمدهای قابل توجهی برای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به دست بیاید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1249034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =