آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه دسر کدو حلوایی به سبک اماراتی‌ها

دسر کدو حلوایی اماراتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب کدو حلوایی با عسل، آرد، کره، زعفران و... تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. با نزدیک شدن به شب یلدا خانم‌های کدبانو و باسلیقه دوست دارند دسرهای زیبا و رنگی و مجلسی را برای پذیرایی در این شب درست کنند. کدو حلوایی یکی از نمادهای شب یلدا است که معمولا در این شب به صورت پخته و یا به عنوان دسر سرو می‌شود و بسیار مقوی و پر خاصیت است.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه فرنی کدو حلوایی

با کدو حلوایی می‌توانید انواع و اقسام دسرها و خوراکی‌های خوشمزه را تهیه کنید. دسر کدو حلوایی اماراتی یکی از انواع دسرهای مدرن و خوشمزه مجلسی است که از ترکیب کدو حلوایی با عسل، آرد، کره، هل و... تهیه می‌شود و عطر و طعم بی‌نظیری دارد. اگر دوست دارید این دسر لطیف و خوشمزه را برای شب یلدا در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دسر کدو حلوایی اماراتی همراه ما باشید.

مواد لازم
کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم
آرد سفید شیرینی: یک دوم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
عسل: یک دوم پیمانه
گلاب یا عرق بهار نارنج: یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
پودر هل: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر گل سرخ: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر گردو و پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه دسر کدو حلوایی اماراتی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی اماراتی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را پوست کنید و همراه با نصف لیوان آب بپزید. بعد از اینکه کدو پخت و خنک شد، آن را داخل دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید. حالا پوره کدو حلوایی را داخل یک کاسه مناسب بریزید و عسل، پودر هل، پودر گل سرخ و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید. آرد سفید را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و به مدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود. نیازی نیست رنگ آرد تیره شود و یا بیش از حد تغییر کند.

حالا کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کره با آرد مخلوط شود و بعد پوره کدو حلوایی را طی دو مرحله به آرد و کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر گلاب و زعفران دم کرده را روی مواد بریزید و مواد را هم بزنید، سپس دسر آماده را داخل ظرف سرو بکشید و روی دسر را با پودر گردو، پودر نارگیل و پودر گل سرخ تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم
ـ کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغزهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنوئید است.

هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید:

۱ ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بی‌مزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوش‌رنگ است.

۲ ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمره‌ای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد.

۳ ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانه‌ای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صف نظر کنید.

۴ ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک و لکه‌های کم‌تری دارند.

۵ ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1251124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =