به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم در مراسم روز دانشجو که در تالار شهید بهشتی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده بود گفت: در گام سوم انقلاب قرار بود دولت اسلامی تشکیل شود و با حضور شهید رئیسی دولت اسلامی در حال تحقق بود و خب به دلایلی شاید متوقف شد. ابعاد شخصیتی شهید رئیسی و ویژگی های مدیریتی شهید رئیسی بزرگوار به قدری گسترده است که شاید برنامهها و همایشها زیادی باید برای تحلیل شخصیت وی شکل گیرد. من چند ویژگی را که متناسب با فضای دانشگاه است را به عنوان الگوی مدیریتی شهید رئیسی عرض میکنم. وی ترازی در خدمت رسانی بنا کرد که شاید تا مدتها رسیدن به آن تراز دست یافتنی نباشد.
وی در ادامه با بیان این که بخشی از علل تراز بودن شهید رئیسی به ویژگیهای معنوی وی بازمیگشت، گفت: یکی از ویژهگیهای وی جامعالاطراف بودن است. شهید رئیسی رشد همه جانبه را از کودکی و نوجوانی تا اواخر که ریاست جمهوری کشور را به عهده داشتند، دنبال کرده بودند. در همه حوزهها ایشان یک رشد متوازن داشت. این گونه نبود که در یک حوزه رشد کرده باشد و در سایر حوزهها این رشد را رها کرده باشد و این ویژگی باعث شده بود در تمام مناصبی که بود به بهترین شکل تصمیم بگیرد. ویژگی دوم که میتواند برای جامعه دانشجویی الگو باشد استمرار در مسیر خیر و حق بود، شهید رئیسی به طور مستمر در این چهل و چند سال پای حق ایستاد.
منصوری تصریح کرد: شهید رئیسی اصولگرا به معنی واقعی کلمه و اصلاحطلب به معنی واقعی کلمه بود. هیچ جا ندیدیم وی اهل تساهل و تسامح باشد یا از اصول عقب برود. همواره پای حق میایستاد و هزینه آن را میداد. ویژگی سوم تاکید بر حل مسائل مردم بود، شهید رئیسی همه این ابزارها را برای حل مسائل مردم به کار میگرفت. وی به این مسئله مومن بود که ابزارهای حکمرانی اگر تقدسی دارند به علت حل مشکلات مردم و خدمترسانی به آنها است. ویژگی چهارم غم مردم را خوردن و عاشقانه مردم را دوست داشتن بود، اگر به هر دلیلی مشکلی عرصه را بر مردم تنگ میکرد، خواب بر چشم شهید رئیسی حرام میشد. شهید رئیسی به معنای واقعی کلمه عاشق مردم بود. برنامههای متراکم پنجشنبه و جمعه و برای مردم دویدن از این باب بود. وی منهای تکالیفی که از لحاظ حقوقی بر گردنش بود، برای مردم بیتاب بود و این برای همه ما میتواند الگو باشد.
معاون اجرایی دولت سیزدهم با کنایه به دولت چهاردهم اظهار کرد: این روزها حرف از کار «کارشناسی» زیاد زده میشود و به نوعی این بازار رونق دارد اما جالب است بدانید در دولت شهید رئیسی بیش از بیست نفر از اعضای دولت عضو هیات علمی بودند و استفاده از ظرفیت تخصصی و کارشناسی در دولت شهید رئیسی بسیار اتفاق میافتاد. وی نظرات کارشناسان را میشنید و آنچه به صلاح مردم بود میپذیرفت و روی اقدامش میایستاد. ویژگی پنجم شهید رئیسی این بود که ضمن شنیدن نظرات کارشناسی در جایگاه مدیریتی بهترین تصمیمات را اتخاذ می کردند و در جریان خدمت به امام امت خودش را یک سرباز کوچک امام امت میدانست.
این عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: تواضع شهید رئیسی در برابر امام امت و مردم با بهره برداری از ظرفیتهای معنوی که خود وی داشت، زمینه رشد و تعالی شهید رئیسی را فراهم کرده بود. هرچه که از شهید رئیسی دیدیم کار پرحجم و جهادی بود. ثمره این سبک زندگی چیزی جز شهادت نیست. اگر میبینید شهید رئیسی به این نقطه میرسد ثمره چند دهه مجاهدت شخصی و تمام عیار در تمام سطوح بود.
انتهای پیام/
نظر شما