لزوم گسترش صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای

تحلیلگر ارشد سیاسی گفت: با گسترش و توسعه صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای، پاسخگوی نیازهای آینده باشیم.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، نشست هم‌اندیشی استادان بسیجی دانشگاه با سخنرانی تبیینی میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی در سالن جلسات شهید حاج‌قاسم سلیمانی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد قائمشهر برگزار شد.

مهدی نصرالله‌پور، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد قائمشهر، این نشست را در راستای برگزاری سلسله برنامه‌های هزار نشست بسیج استادی در سراسر کشور عنوان و گفت: قائمشهر و اساتید دانشگاه آزاد در امر اجرای این چنین طرح‌های کشوری پیشگام و پیشتاز هستند.

در ادامه این نشست، میثم معافی، تحلیلگر ارشد سیاسی نیز با اشاره به مسائل روز دنیا و منطقه‌ای در لبنان، سوریه و غزه در زمینه اهمیت فناوری هسته‌ای بیان کرد: فناوری هسته‌ای، مقدمه‌ای برای ورود به ۵۰۰ علم فوق مدرن جهان است.

میثم معافی در بخشی دیگری با ذکر مثال‌هایی، اقتصاد را در سه بخش اقتصاد ضعیف، میانه و دانش‌بنیان دسته‌بندی و افزود: اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصاد روز دنیا است که با لطف خدا و تلاش دانشمندان ایرانی در این زمینه بسیار موفق هستیم.

معافی در ادامه با تاکید بر نیاز کشور به علم هسته‌ای، تصریح کرد: در آینده نه چندان دور، جنگ آب در دنیا رخ خواهد داد پس قطعا باید بتوانیم با علم هسته‌ای، آب دریا را تصفیه و با بازیابی منابع حیات بشر، که مهم‌ترین آن، آب آشامیدنی است پاسخگوی نیازها باشیم و این مهم جز با گسترش و توسعه فناوری هسته‌ای به دست نمی‌آید.

این تحلیلگر ارشد سیاسی یادآور شد: بسیاری از کشورهای جهان از جمله پاکستان که یکی از همسایگان ما محسوب می‌شود برای تامین پاسخ به دشمنان خود و بازدارندگی صد درصدی، اقدام به ساخت و نگهداری از بمب اتمی کرد؛ البته این کار آنان برای نجنگیدن است و هدف سخت را دنبال نمی‌کنند، زیرا در برابر تهدیدات جدی دشمنان، بازدارندگی ایجاد می‌کند.

وی در ادامه چنین گفت: رژیم صهیونیستی که اکنون بزرگترین دشمن ایران و چه بسا بشریت است دارای بمب اتم بوده و هر از چند گاهی، برخی از مسئولان افراطی این رژیم به صورت صریح و روشن در برابر رسانه‌ها پیشنهاد می‌کنند که به خاک ایران اسلامی، حمله هسته‌ای صورت گیرد.

معافی تاکید کرد: ما بر اساس فتوای شرعی مقام معظم رهبری و بر مبنای انسانیت، ساخت و نگهداری سلاح هسته‌ای را حرام شرعی می‌دانیم اما اگر در شرایطی امنیت و سلامت مسلمانان جهان و هموطنان عزیز اقتضا کند، برای جلوگیری از هرگونه اشتباه و جنایت توسط جنایتکاران عالم، باید به سرعت بازدارندگی هسته‌ای ایجاد شود که توانایی آن‌ به گفته دشمنان، با همت جوانان دانشمند ایرانی وجود دارد.

وی با تاکید بر استفاده صلح‌آمیز ایران از انرژی هسته‌ای، گفت: دستیابی به فناوری هسته‌ای محدود به کاربردهای سخت و نظامی نمی‌شود بلکه در بسیاری از موارد مانند پزشکی، درمانی و حتی تولید انرژی و برق می‌توان از آن بهره برد اما متاسفانه دشمنان ایران عزیز، نگاه‌ها را با استفاده از ابزار رسانه‌ای خود، تنها معطوف به کاربرد نظامی کردند.

معافی افزود: اقدام دشمن در ترور دانشمندان هسته‌ای کشور که سال‌ها با تلاش فراوان، ایران را به قله علوم پیشرو در دنیا رسانده بودند، صدمات ناگواری را به ما تحمیل کرد اما دشمن این را فراموش کرده که اینجا ایران و سرزمینی است که رویش علمی در آن نهفته و روزی این بذرها شکفته و شکوفا خواهد شد.

در این نشست، موضوعات علمی که در لبه پیشرفت جهانی و تامین منافع ملی در آن حوزه‌ها مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و نقطه نظرات اساتید حاضر در نشست که متشکل از فرهیختگان بسیجی و همچنین تحلیل‌های میثم معافی از زاویه دید مسائل سیاسی بود، بصورت مکتوب درآمد و مقرر شد در جشنواره هزار نشست بسیج استادی در روز بسیج اساتید سال آینده مصادف با ۳۱ خردادماه، همزمان با سالروز شهادت شهید چمران در کنار آثار مباحثاتی اساتید سایر دانشگاه‌ها به نمایش عموم درآید.

خبرنگار: محمدرضا کوچکسرائی

انتهای پیام/

کد خبر: 1251363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =