ظرفیت‌های هر شهرستان باید شناسایی شود

استاندار کرمانشاه بر شناسایی ظرفیت‌های هر شهرستان و اولویت‌بندی آن‌ها به‌منظور توسعه استان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه عصر جمعه در نشست شورای اداری شهرستان پاوه که با حضور ماموستا ملاقادر قادری، امام جمعه شهرستان پاوه، نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استان و شهرستان‌ برگزار شد؛ اظهار کرد: مناسبت‌هایی مانند ۲۵مرداد سال ۱۳۵۸ یادآور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) و شکست حصر پاوه است و مردمان این شهر اسطوره مقاومت، ایثار و شهادت هستند و ماموستا قادری یادگاری زنده از دوران حماسه و دفاع جانانه هستند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان چمران، همت و کاظمی و تمام شهدای والامقام پاوه عنوان کرد: نام شهید چمران با پاوه گره خورده است و مردمان این دیار به انقلاب اسلامی بسیار معتقد و معتصب هستند و اولین ضربه کاری را آن‌ها به ضد انقلاب زدند.

مدیر ارشد استان در ادامه با تاکید بر اینکه نمی‌توان از مرکز استان برای شهرستان‌ها تعیین تکلیف کرد، گفت: مدیران موظف هستند با حضور مستمر و ملموس در مناطق، بخش‌ها و شهرستان‌ها، یک ارتباط مناسب با مردم و زیرمجموعه‌های شهرستانی خود داشته باشند. دستگاه‌هایی که در شهرستان‌ها نماینده ندارند نیز موظف هستند که سریعا دفاتر خود را راه اندازی کنند.

وی یادآور شد: توسعه یک پروسه چند وجهی و مبتنی بر برنامه است و لازمه تحقق آن پیشبرد همه جانبه تمامی بخش‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است. اگر روند اجرای برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف نامتوازن باشد و برخی بخش‌ها مورد غفلت قرار گیرند، توسعه کاریکاتوری خواهد شد.

حبیبی بر شناسایی ظرفیت‌های هر شهرستان و اولویت‌بندی آن تأکید کرد و گفت: وظیفه مدیران امیدآفرینی و پیگیری مداوم برای اجرایی کردن این اولویت‌ها است.

وی باغداری، گردشگری و بازارچه مرزی را سه ظرفیت مهم پاوه برشمرد و بیان کرد: هرگونه استقرار صنایع ناهمگون و نامتناسب، به این سه ظرفیت ممتاز توسعه‌ای، لطمه جدی می‌زند.

مدیر ارشد استان در بخش دیگری از سخنانش گفت: موفقیت در جذب اعتبارات ملی و میزان حضور وزرا و مدیران ملی در استان، ۲ شاخص اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های مختلف است که باید به آن توجه داشته باشند.

وی به اهمیت رونق بازارچه‌های مرزی اشاره کرد و گفت: ساماندهی بازارچه شوشمی یکی از اولویت‌های استان است و انتظار داریم با هماهنگی و همکاری مقامات اقلیم کردستان تا دو هفته آینده مقدمات آغاز به کار رسمی بازارچه شوشمی فراهم شود.

حبیبی گفت: هم اکنون از مرز شوشمی شاهد انجام مبادلات تجاری و تردد مسافری هستیم و به زودی هم تردد خودرویی برقرار می‌شود و همه باید تلاش کنیم تا مردم شریف پاوه و اورامانات از موهبت مرز منتفع شوند.

مدیر ارشد استان گردشگری را محور توسعه اورامانات معرفی کرد و گفت: در صورت برنامه ریزی مناسب، گردشگری می‌تواند چهره این منطقه را متحول کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری باید به گونه‌ای باشد که به سنت‌ها و آداب و رسوم دیرینه و فرهنگ غنی مردم اصیل منطقه آسیبی وارد نشود و ما شاهد اثر پذیری گردشگران از فرهنگ کردی منطقه باشیم.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: میراث فرهنگی موظف به انجام پیگیری‌های جدی برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در حوزه گردشگری است.

وی پاوه را نقطه آغاز طرح گرمسیری توصیف کرد و گفت: ستاد ویژه‌ای با مسئولیت معاونت عمرانی راه اندازی می‌شود تا زمین‌های بیشتری از منابع آب طرح گرمسیری بهره‌مند شوند.

وی همچنین ترافیک درون شهری پاوه را آزاردهنده توصیف کرد و گفت: معاون عمرانی و برنامه و بودجه استان موظف هستند موضوع اختصاص ردیف بودجه مجزا برای کنار گذر شهر پاوه را پیگیری کنند.

حبیبی همچنین گفت: جاده روانسر به پاوه وضعیت مناسبی ندارد و اداره راهداری موظف است این مسیر را به شکل مناسبی بهسازی کند و برنامه و بودجه هم موظف است اعتبارات لازم را در اختیار این طرح قرار دهد.

وی در پایان از تلاش برای اتمام گازرسانی به روستاهای اورامانات در سال جاری خبر داد و گفت: موضوع اراضی قولنامه‌ای در سفر رئیس قوه قضاییه به استان مطرح شد و مقرر شد طی نامه‌ای به وزیر دادگستری، حل این مشکل پیگیری و به سرانجام برسد.

خبرنگار: رضا اسدزاده

انتهای خبر/

کد خبر: 1252368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =