حضور مسئولان تولیت حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) در مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه

قائم مقام تولیت حرم امام حسین (ع) و قائم مقام تولیت حرم حضرت ابولفضل العباس (ع) با حضور در محل موسسه نهج البلاغه، ضمن ابلاغ سلام آیت الله کربلایی و آیت الله صافی به مسولان موسسه، بیان کردند: معارف نهج البلاغه باید به قرآن عرضه شود تا در پرتو این دو منبع فیض، نور حق آشکار گردد.

سید عدنان قائم مقام تولیت حرم حضرت ابولفضل العباس(ع) توجه به آموزش نهج‌البلاغه و انس با این کتاب شریف برای کودکان و نوجوانان را بسیار مهم و بنیادی دانست و از اقدام موسسه در این زمینه تمجید کرد. او نهج‌البلاغه را به مانند چشمه‌ای جوشان و بی‌پایان دانست که همیشه زاینده بوده و با برداشت‎‌های متعدد و فراوان از این چشمه حیات، هیچگاه تازگی خود را از دست نمی‌دهد.

در ادامه سید بحر العلوم قائم مقام تولیت حرم امام حسین (ع) با تاکید بر اشتراکات فرهنگی تشیع و تسنن به اندیشمندان توصیه کرد تا با مراجعه به روایت‌های نقل شده نظیر من "کنت مولا فهذا علی مولا "که در منابع اهل سنت به کرات مطرح شده است، سوالات کلیدی را استخراج و از اهل علم و مخاطبان پلسخ‌ها را جویا شد . با استفاده از این رهیافت، معارف علوی به تدریج راه خود را باز می‌کند و حقیقت آشکار می‌شود.

در این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک ریس هیت مدیره موسسه نهج‌البلاغه استان اصفهان با آرزوی تقویت انسجام رابطه مردم ایران و عراق و پیروزی بر دشمنان در سایه وحدت به سابقه ده سال فعالیت موسسه، به اهداف و راهبردها و برنامه‌های موسسه اشاره کرد و حضور مهمانان را یادآور برکات معنوی حضرت ابوالفضل عباس (ع) دانست و آن را نعمت بزرگی شمرد .

حجت‌الاسلام سالک رییس هیت مدیره موسسه برگزاری نشست تخصصی با مشارکت دانشمندان و نهج‌البلاغه پژوهان ایرانی و عراقی در عتبات مقدسه با موضوع حکمرانی علوی را پیشنهاد کرد که مورد موافقت قرار گرفت. او بر هوشیاری مردم و مسئولان ایرانی و عراقی مبنی بر اختلاف‌اندازی مستکبرین و حفظ راهبرد وحدت بیشتر و انسجام قوی‌تر تاکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر بیگی مدیر عامل موسسه با اشاره به قدمت دوره سلجوقی محل موسسه و همجواری با امامزاده هارونیه و مقبره علامه مجلسی، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در موسسه ارائه کردند ‌.

بیگی اظهار داشت: ارتباط با نهج البلاغه پژوهان و شارحین نهج‌البلاغه در کشورهای مختلف و تولید محتوای ارزشمند توسط دانشمندان و انتشار آن برای عموم مردم و بردن نهج البلاغه به بطن زندگی و خانه‌های مردم از جمله برنامه‌های مهم موسسه است. ارتباط با شارحین نهج البلاغه در روسیه و ترجمه این کتاب شریف به زبان تاتاری از جمله اقدامات بین‌المللی موسسه به شمار می‌رود.

مدیر عامل موسسه نهج‌البلاغه با بیان گزارشی از روند کنگره‌های بین المللی برگزاری شده، ضمن تشکر از برگزاری جلسه تخصصی دو سال پیش در حرم حضرت ابولفضل (ع) در مورد ابعاد شخصیتی امیرالمومنین(ع) همکاری بیشتری را خواستار شد.

خبرنگار: سجاد ابوئی

انتهای پیام/

کد خبر: 1252778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =