به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، غریب منوچهری، مدیرعامل انجمن نمایش استان اردبیل روز چهارشنبه اظهار کرد: نبود سالن تئاتر در اردبیل به محدودیت اجرای نمایش منجر میشود به طوری که حتی بعضی نمایشها با وجود استقبال بالای تماشاگران، محلی برای ادامه اجرا ندارند.
وی افزود: تنها سالن مناسب اجرای نمایش در اردبیل، مجتمع فدک است که کنسرت و برنامههای ادارات، نهادها، بخشهای خصوصی، همایشهای تبلیغاتی و بازاریابی نیز در این اجرا میشود.
وی ادامه داد: امسال با برگزاری طرح حمایت از تولید آثار هنرهای نمایشی توسط انجمن نمایش با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل، پنج نمایشنامه نویسندگان بومی در قالب یک کتاب و پنج نمایش خیابانی و ۱۰ نمایش صحنهای تولید و چاپ شد و در معرض دید یا بهرهبرداری علاقهمندان نیز قرار گرفت.
کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر افزود: گروههای تئاتر در حال پیشرفت هستند و از سوی مخاطبین استقبال میشوند اما نبود سالن اختصاصی تئاتر، مهمترین مانع توسعه این رشته هنری در اردبیل است و با این وجود، ارگانها، دانشگاهها و برخی نهادها نظیر شهرداری سالنهای خوبی در اختیار دارند اما نمیخواهند با تجهیز اتاق فرمان و نور به سالن تئاتر تبدیل کنند.
منوچهری گفت: نمایشهای آه دل ننه نرگس و حوا، بوغاج، سارا، تهمینه، بویوک ننه نین ناغیللاری و چند نمایش در ژانر کمدی در ماه اول زمستان اجرا شد و پای تماشاگران بسیاری را به سالنهای نمایش باز کرد.
۲ نمایش از اردبیل به جشنواره فیلم فجر میرود
مدیرعامل انجمن نمایش استان اردبیل گفت: از اردبیل ۲ نمایش « بوغاج» نوشته جعفر نوعخواه به کارگردانی غریب منوچهری در بخش ویژه و سارا نوشته رامین جهانگیرزاده به کارگردانی حسن شیخ زاده در بخش برگزیدگان استانها امسال در جشنواره بین المللی تئاتر فجر روی صحنه خواهد رفت و در روزهای پنجم و هشتم بهمن ماه در سالنهای حافظ و قشقایی تهران اجرا خواهد شد.
منوچهری تصریح کرد: جشنواره بین المللی تئاتر فجر، اصلی ترین رویداد تئاتر کشور است و امسال از سوم تا سیزدهم بهمن ماه به دبیری خیراله تقیانی پور در بخشهای صحنهای، خیابانی، ویژه، مرور، مسابقه ایران و تئاتر ملل در تهران برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: استان اردبیل در سالهای اخیر نمایندگان شایستهای در این رویداد بین المللی داشته است و اوج درخشش استان در ۱۰ سال اخیر به سال ۱۴۰۱ با نمایش شاه اسماعیل به نویسندگی علی حسن زاده و کارگردانی غریب منوچهری مربوط میشود که در هفت رشته، نامزد جوایز اصلی شد و در رشتههای نویسندگی، بازیگری مرد و طراحی لباس جایزه اصلی جشنواره را از آن خود کرد.
انتهای خبر/
نظر شما