حمید نوری: منافقین به مدت ۴۰ سال به دنبال ترور شهید مقیسه بودند

حمید نوری گفت: پس از شهادت شهید لاجوردی و شهید صیاد شیرازی، منافقین به مدت ۴۰ سال به دنبال ترور شهید مقیسه بودند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید نوری، تبعه ایرانی که در سفر به سوئد به دلیل پرونده‌سازی منافقین سال‌ها در زندان‌های انفرادی این کشور محبوس بود و بیش از ۱۰۰ جلسه محاکمه را پشت سر گذاشت، در نهایت تبرئه و به ایران بازگشت.

بیشتر بخوانید:

شهید قاضی محمد مقیسه را بیشتر بشناسید

نوری دررابطه‌با ذکر نام شهید مقیسه در دادگاه‌هایی که علیه او در سوئد برگزار شد، گفت: «شهید مقیسه فردی قاطع و صریح بود و برای منافقین زحمات زیادی متحمل شده بود. او در کار خود بسیار جدی بود و منافقین حساسیت ویژه‌ای نسبت به او داشتند. پس از شهادت شهید لاجوردی و شهید صیاد شیرازی، منافقین به مدت ۴۰ سال به دنبال ترور شهید مقیسه بودند.»

نوری ادامه داد: «حتی ویدئویی از شهید مقیسه و شهید رازینی در دادگاه من منتشر شد که مدارک آن موجود است.»

وی درباره دلایل حساسیت منافقین نسبت به شهید مقیسه توضیح داد: «شهید مقیسه حافظ امنیت کشور بود. در دهه ۶۰ منافقین کشور را به آشوب کشیده بودند و افرادی مانند مقیسه امنیت را در کشور برقرار کردند. همین موضوع باعث شد که دشمنان، به‌ویژه منافقین، بغض و کینه زیادی نسبت به او پیدا کنند.»

نوری افزود: «منافقین نمی‌خواهند که امنیت و آرامش در کشور برقرار باشد. هدف آن‌ها این است که کسانی که امنیت را در کشور برقرار کردند، ترور کنند. آنها می‌خواهند افرادی مثل مقیسه را هدف قرار دهند تا دیگران از مقابله با آن‌ها بترسند و بتوانند کشور را به آشوب بکشند.»

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1256527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =