ربیعی: سیاستگذاری معطوف به ظرفیت‌ها اجتماعی شوند

دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: باید سیاستگذاری معطوف به ظرفیت‌ها اجتماعی شوند.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علی ربیعی روز چهارشنبه دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ در نشست در نشست آسیب‌های اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نظریه اجتماعی شدن دولت پاسخ دهنده به بسیاری از مسائل است، افزود: هر گاه مسائل اجتماعی مطرح شد به سراغ آسیب‌ها رفتیم و از سیاست‌ها در این حوزه غافل شدیم.

وی با اشاره به اینکه برخی از آسیب‌های اجتماعی قابل دیدن نیستند، اظهارکرد: ریشه برخی از آسیب‌های اجتماعی سرگشتگی نسلی و تولید ناامیدی است، ضمن اینکه ناامنی روانی و بی ثباتی شغلی موجب سرمایه گذار نکردن در استان شده است.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور با اشاره به اینکه عدالت آموزشی و موضوع سلامت مباحثی است که رئیس جمهور تاکید ویژه‌ای دارد، خاطرنشان کرد: احداث مسکن حمایتی در برنامه های دولت است.

ربیعی با اشاره به اینکه در مسئله فقرزدایی به دنبال منابع هستیم، تصریح کرد: سپر موانع فعالیت های مدنی در استان کهگیلویه و بویراحمد برداشته شود.

وی عنوان کرد: مشکلات و آسیب‌های اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد را در زمینه های مختلف را به رئیس جمهور گزارش خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دستیار اجتماعی رئیس جمهور بیان کرد: پیشنهاد می شود که در رابطه با سیاست انقباظی بانک‌ها نسبت به مناطق محروم بخصوص استان کهگیلویه و بویراحمد تجدید نظر شود.

گفتنی است بازماندگی حدود یک هزار و ۳۰۰ نفر از تحصیل، افزایش شمار مبتلایان به بیماری سرطان از جمله سرطان گوارش، تیروئید و سرطان سینه، نبود دستگاه رادیوتراپی و مرکز سرطان، بیکاری ۶ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگر استان، افزایش طلاق، کاهش ازدواج از جمله آسیب های اجتماعی بود که در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام

کد خبر: 1257250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =