به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علی ربیعی روز چهارشنبه دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ در نشست در نشست آسیبهای اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نظریه اجتماعی شدن دولت پاسخ دهنده به بسیاری از مسائل است، افزود: هر گاه مسائل اجتماعی مطرح شد به سراغ آسیبها رفتیم و از سیاستها در این حوزه غافل شدیم.
وی با اشاره به اینکه برخی از آسیبهای اجتماعی قابل دیدن نیستند، اظهارکرد: ریشه برخی از آسیبهای اجتماعی سرگشتگی نسلی و تولید ناامیدی است، ضمن اینکه ناامنی روانی و بی ثباتی شغلی موجب سرمایه گذار نکردن در استان شده است.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور با اشاره به اینکه عدالت آموزشی و موضوع سلامت مباحثی است که رئیس جمهور تاکید ویژهای دارد، خاطرنشان کرد: احداث مسکن حمایتی در برنامه های دولت است.
ربیعی با اشاره به اینکه در مسئله فقرزدایی به دنبال منابع هستیم، تصریح کرد: سپر موانع فعالیت های مدنی در استان کهگیلویه و بویراحمد برداشته شود.
وی عنوان کرد: مشکلات و آسیبهای اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد را در زمینه های مختلف را به رئیس جمهور گزارش خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، دستیار اجتماعی رئیس جمهور بیان کرد: پیشنهاد می شود که در رابطه با سیاست انقباظی بانکها نسبت به مناطق محروم بخصوص استان کهگیلویه و بویراحمد تجدید نظر شود.
گفتنی است بازماندگی حدود یک هزار و ۳۰۰ نفر از تحصیل، افزایش شمار مبتلایان به بیماری سرطان از جمله سرطان گوارش، تیروئید و سرطان سینه، نبود دستگاه رادیوتراپی و مرکز سرطان، بیکاری ۶ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگر استان، افزایش طلاق، کاهش ازدواج از جمله آسیب های اجتماعی بود که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام
نظر شما